Gode råd og ideer

Lameludtræk mellem 2 enkeltsenge

Skrevet af Inger Margrethe Højholt Nymand, 03-05-2023 - 20:00

Er det nogen der har et fif, gode ideer eller råd.

Vi købte en ny Knaus Südwind 540 UE indregistreret første gang 30/6 2020.

Den har enkelt senge, men kan omdannes til én stor seng ved at man trækker en lamelbund ud mellem sengene.

Problem: Når lamelbunden skal tilbage i det lukkede sengebord placeret i midten af sengene sker der det uheldige, at bændelbåndene, der er fastgjort til lamellerne, laver en lykke inde i sengebordet og fanger en eller flere lamelender. Dette medfører, at lamelbunden fastholdes og lamellerne kun kan trækkes ud delvist eller slet ikke. Bændelbåndene er udført i et materiale ligesom en sikkerhedssele og er derfor noget slasket.. derfor kan båndene nemt tviste og lave en løkke.

Selve sengebordet er ikke til at skille ad og man kan ikke umiddelbart se hvad der går galt, men der er et hul på ca. 10 cm i siden af sengebordet under den ene enkelt seng, så man derigennem har mulighed for, med et spejl og lygte, at se hvad pokker der går galt.

Meget besværligt og nærmest ufremkommeligt, men muligt at se hvad der foregår.

Vedhæftet nogle billeder, som forhåbentlig støtter min forklaring.

PS.: Problemet er naturligvis foreholdt både forhandleren og importøren, men de har ikke hørt om et lignende problem. Det tvivler jeg dog imidlertid på. Forhandler og importør har ikke en løsning på problemet. Så nu står jeg selv med problemet.

Det skal lige tilføjes, at det desværre først er i år, at vi er begyndt at bruge lamelbunden, altså efter reklamationsretten er udløbet.

/Michael Nymand