Camping i Danmark

Rystende læsning

Hvordan kan en stor og velmenende organisation som DCU tillade sig at vise et billede at en, til campingbrug hamrende ulovlig kabelrulle og så skrive at man skal huske at rulle kablet ud, redaktøreren skulle efter min mening &quote;sættes fast&quote; for inddirekte at opfordre til ulovligheder.

Knud Pedersen

Posted by , 19-01-2001 - 13:36

Ulovlig kabelrulle eller ej - det man skal være opmærksom på er at når der ryger strøm igennem en kabelrulle (der vel at mærke ikke er rullet ud) så bliver den VARM.

Ryger der strøm nok igennem til f.eks. aircon og kablet ikke er rullet ud - så bliver selv en lovlig ledning VARM.

Så rul rullen ud :-)

Posted by , 18-01-2001 - 13:58

Ja, men så er jeg moralsk. Hvordan er det man siger:

Moral er godt, så må dobbeltmoral være dobbelt så godt!!

Selvfølgelig har jeg da begået fejl, det skal jeg være den første til at erkende, men det betyder ikke, at jeg ikke gerne vil lære!! Og man lærer altså ikke at bruge et lovligt kabel ved bare at få at vide, at man skal rulle det ulovlige kabel helt ud!!! Det er det, der er så rystende. At der slet ikke er et eneste ord om ulovligheden af det viste kabel i artiklen!

Når det gælder min, mine børns og andres sikkerhed om natten på en campingplads, er jeg altså utrolig HYSTERISK. Og det mener jeg, at jeg har helt ret til at være!! Jeg vil ikke af med livet i en storbrand, bare fordi der er nogen &quote;idioter&quote;, der ikke vil ofre de par kroner mere, det koster at købe et lovligt kabel! Og så forøvrigt sørge for at det er rullet ud....

med venlig hilsen
FruBi

Posted by , 18-01-2001 - 11:47

Til Knud Petersen oa.

Hvor er I dog moralske! Pas nu på, at i ikke drager konklusioner på andres vegne. Det minder lidt om dengang FDM brugte at fylde ølkasser i bilers bagagerum for at beskrive størrelsen. Det betyder derfor ikke, at FDM går ind for spritkørsel. På samme måde påpeger DCU artiklen den risiko der er, hvis man ikke spoler sit kabel ud. Det er emnet og kernen i netop det budskab. Husk det kun er almindelige mennesker som du og jeg der står bag DCU. Tænk på det, og se dig selv i spejlet. Kan du ikke se en eneste lille fejl, så er det nok ikke spejlet der fejler noget!

Mvh. JK

Posted by , 18-01-2001 - 09:15

Kære Ejvind
Så skulle I have fremskyndet artiklen om stærkstrømsreglementet, så den kunne stå ved siden af denne famøse artikel.

Eller i det mindste medtaget 3 linier om hvad korrekt kabelføring betyder!!
mvh/FruBi

Posted by , 17-01-2001 - 23:08

Når man ser hvilke kabler der bliver anvendt rundt omkring er det da sikkert en god ide at vise hvad der i værste fald kan ske ved anvendelse af hamrende ulovlige kabler
med venlig hilsen

Posted by , 17-01-2001 - 10:39

Jeg opfordrer hverken direkte eller indirekte til at begå ulovligheder, men påpeger hvad der kan ske ved ikke at rulle et kabel helt ud. Alt dette er nævnt i god mening. Jeg er fuld bekendt med S tærkstrømsregulativets krav, og der er en større artikel,netop om stærkstrøm på campingpladser, under udarbejdelse.
Venlig hilsen
Ejvind Rasmussen

Posted by , 17-01-2001 - 09:58

Helt enig, det var rystende at se. Jeg faldt også over at det ikke var kommenteret at kabelruller som den viste er hamrende ulovlige at benytte. De er en fare for alle os andre der har investeret dyre penge i vogne og udstyr som selvfølgelig alt sammen er lovligt.

mvh/FruBi

Posted by , 16-01-2001 - 15:19

Måske ikke rystende - men der burde måske have været en anbefaling i retning af, at bruge kabler som opfylder lovkravene.

Hilsen,
--
Carsten Stage
Tai-Vong Lhasa Apsos
http://www.image.dk/~cstage/