Camping i Danmark

køb aldrig ny vogn uden at få tilbud fraD.

man er meget sløset med sine penge hvis man ikke under søger priser og muligheder i tyskland før man køber ny vogn.der er utroligt mange penge at spare. det er helt uforståligt at dcu ikke vil se det i øjenene man får det samme til en meget bedre pris i D.

Posted by , 23-01-2001 - 20:37

PKS
Du har ret. Mange burde sælge deres gamle vogne privat og købe ny i Tyskland. Glem Sverige de er for dyre, flere og flere Svenskere køber også i Tyskland. Mht. autocampere er der et salgssted i Skåne som har &quote;Tysk&quote; pris; eller er prisen som i Danmark.

Posted by , 23-01-2001 - 20:24

Det kan jo også tænkes at mange er trælbundet af en gammel vogn, der skal indgå i handelen.
Jeg kender da nogle stykker der ikke kunne få deres gamle vogn solgt privat,så hæger man jo på en Campingforhandler i Danmark.
Kan du ikke fortælle mig om de ting inden for camping der er lige så billig i Danmark som i Tyskland, jer har kun mødt undtagelser.

Posted by , 20-01-2001 - 13:12

Ja så må hovedparten af danske campister mangle noget øverst oppe med det antal campingforhandlere der er i danmark der da vist nok sælger noget.

Posted by , 20-01-2001 - 12:54

Til Is.
Jeg vil bruge dine egne ord som indledning,
det delvis noget vrøvl du skriver.
Selvfølgelig forhører man sig hvor det er billigst ellers mangler man noget øverst oppe,
folk i Jylland prøver i Tyskland og folk fra
Sjælland prøver Sverige.
Det kan godt være vognene er billiger i Kina men
derfor køber man da ikke vogn der.
Hvorfor prøve i Tyskland ?? fakta er at priserne for en mellem vogn er ca. 20000 kr. billiger og det er da også penge for en almindelig dansker.
Det eneste problem er at har man en gammel vogn
så skal den afsættes privat,Tyskerne vil ikke have den.
Jeg håber at indlæget ikke blev forlangt.
v.h. PKS.

Posted by , 16-01-2001 - 21:33

Det er da delvis noget vrøvl.
Da jeg skulle handle vogn var det dyreste sted da Tyskland så jeg købte den i Sverige hvor den var billigst. Men man kan da ikke generalisere ud fra det og jeg kan da slet ikke forstå hvorfor DCU overhovedet skal bruge mine kontingentkroner på det.
Ok, jeg synes det ville være helt fint at DCU begyndte at lave nogle prisundersøgelser for at presse det danske marked nøjagtig som FDM gør det men så må det også være op til den enkelte om det kan betale sig at handle i udlandet. Jeg kan på trods af at jeg selv har handlet 2 vogne i udlandet finde mange grunde til at folk skal holde sig fra den slags handel.
Med det indre marked er der åbnet op for en hel række af handelsmuligheder ikke bare i Tyskland men i hele europa. Alligevel skal det ikke være grund til at kassere det danske marked. Der er mange varer, specielt kendte kvalitetsmærkevarer, hvor prisen stort set er den samme i hele europa. Så er der nogle specielle effekter der er klart billigere i udlandet men stadigvæk er der en rissiko man skal være parat til at løbe.
Jeg handler ofte i europa med gode resultater men derfra og til at kalde det sløset ikke hente bud fra Tyskland det vil være forkert. Så skal man da i det mindste også hente bud fra Holland, Belgien, Sverige og Norge. For den almindelige danske køber er der dog en stor sikkerhed i at handle i Danmark.