Camping i Danmark

Camping i Sydengland

Vi tænker på at planlægge en campingtur til det sydlige England.Er der nogle der har gode forslag til os?
Er færgen meget dyr?og findes der overhovedet gode campingpladser derovre? Skal man hellere finde andre overnatningsmuligheder.

Skrevet af , 10-01-2001 - 20:49

Hej Lisbeth
Sommeren 99 var vi 4 uger i England. Vi kørte til Frankrig og tog over via Tunnellen. En billigbillet til efter kl. 22.00 om aftenen kostede ca 4ooo kr. Næste gang rejser vi via Esbjerg og sparer derved en masse kilometer. Vi havde 4 pragtfulde uger, hvor en af de største oplevelser var Cornwall. På den første campingplads meldte vi os ind i den engelske Caravan-club og fik rigeligt sparet kontingentet hjem på de 4 uger.God tur - det er et herligt campingland.

Skrevet af , 10-01-2001 - 13:46

Vi har også tænkt på at tage til Sydengland, men kender endu ikke priserne. Vi havde tænkt evt. at droppe campingvognen og tage et telt med og evt. bruge Bed and Breakfast.
Jeg har fundet en side på internettet med campingpladser i England, det kunne jo være du kan bruge noget der. Sider hedder:
www.oginet.com/camping/uk.htm
God fornøjelse

Skrevet af , 10-01-2001 - 13:38

Ja færgen er meget dyr, hvis du tager med DFDS koster det 350,- kr pr påbegyndt meter for campingvognen. HVER VEJ. Herudover skal du betale for bil og passagerer så jeg regnede ud at vores 7,5 meter lange Bürstner med mondeo foran og 4 personer i bilen vil koste omkring 11000 tur retur.

Jeg kender ikke priserne på at køre nedenom og tage Calais-Dover, men de må kunne findes et sted på nettet.

Vi opgav og tager i stedet til Sverige i år.
mvh/FruBi