Camping i Danmark

adgang

Hvordan kan det være, at nogle indlæg er tilgængelige off-line og andre ikke?

Posted by , 20-01-2001 - 00:49

Dine sidste bemærkninger har du helt ret i - og det skal da respekteres.

Der burde bare være den ekstra mulighed som phk nævner, der er fordele ved en nyhedsgruppe.

Jeg er ikke i tvivl om, at det kan lade sig gøre, at bruge de data som ligger til grund for disse sider, også kunne trækkes ud, og bruges til en nyhedsgruppe. Det handler ikke om at vælge men om at give folk begge muligheder.

Jeg selv vil da også foretrække de tekstbaserede nyhedsgrupper for det grafisk baserede www.

Hilsen,
--
Carsten Stage
Tai-Vong Lhasa Apsos
http://www.image.dk/~cstage/

Posted by , 20-01-2001 - 00:11

Til PHK.
Jeg er da ked af at læse, at du har brugt en masse tid. Tilmed haft ærgrelser, ved at deltage i Mellem Campister. Efter at du har deltaget, så flittigt i dialogen. Jeg går ud fra, at du er den samme PHK. Der er begyndt, at skrive E-mail adresse som forfatter. Efter min mening, har der været en god dialog og mange relevante emner.
Desuden er der for mig, ingen tvivl. Der skal være plads, til at hjælpe hinanden. Når der er noget på computeren, man ikke kan finde ud af. Jeg syntes selv, at jeg har fået mange gode råd. Det er jo ikke alle, der er superbrugere.

Posted by , 19-01-2001 - 13:32

Jeg holder (stadig) på at denne debat skal laves som en nyhedsgruppe. Hvad det ikke kunne spare af tid og ærgelser (med ikke at kunne læse med).

Posted by , 18-01-2001 - 23:34

Du kan i løbet af få minutter onlinie, klikke dig hurtigt ind og ud på alle emnerne. Derefter gå ind off ? linie på alle indlæg og læse, det der interessere dig i ro og mag. Uden at regningen, løber løbsk.