Grafik: Rikke Steenstrup

Nyheder

DCU gør klar til 2021-sæsonen

I efteråret 2020 søsatte DCUs hovedbestyrelse en ny strategi, der går ud på at modernisere foreningen og sikre, at medlemmernes penge bruges mest fornuftigt.

Tre underskudgivende campingpladser blev sat til salg, to er allerede solgt, hvilket også har betydet, at DCU har måttet sige farvel til lejrchefer. På alle DCUs 20 pladser er der gang i vedligehold og forbedringer til den nye sæson, og så er det også en helt enig hovedbestyrelse, der mener, at der skal investeres i de nedslidte pladser, men som hovedbestyrelsen ser en fremtid i. Derfor er der historisk stor aktivitet i DCU i denne tid. Dette sker alt sammen til fordel for medlemmerne.

De tre campingpladser DCU-Camping Albuen, DCU-Camping Vesterhav og DCU-Camping Billevænge Strand blev sat til salg i slutningen af 2020. Albuen er solgt og kører videre som DCU Fordelsplads. Billevænge er også solgt, men fortsætter ikke som campingplads. 

Tre lejrchefer på pension, nye kræfter og stor rokade
Til sæson 2021 er der også kommet en ny campingplads ind i familien: DCU-Camping Rønne Strand - Galløkken. Hertil kommer, at tre lejrchefer går på velfortjent pension. I en stor kæde som DCU er det en del af personalepolitikken, at værter kan ønske at komme på en anden plads, så det bevirker, at der rokeres rundt blandt de nuværende værter på pladserne, og at DCU til den kommende sæson byder velkommen til nye kræfter på teamet.

DCU-Camping Rønne - Galløkken
Den nye campingplads i DCUs familie, DCU-Camping Rønne - Galløkken, åbner sammen med de andre pladser den 19.03.21, og DCU har ansat Katja Christensen som vært med første arbejdsdag den 01.02.21. Weekenden d. 5.6.-6.6. vil der være officiel fejring af, at DCU har fået en ny plads i familien. Program følger.

DCU-Camping Nærum / DCU-Camping København - Absalon
Pr. den 29.12.20 er Dorthe og Ulrich Helledie, der tidligere har været på DCU-Camping Nærum, de nye værter på DCU-Camping København - Absalon. Vi vil gerne takke Ulrich og Dorthe for det store stykke arbejde, de har udført på DCU-Camping Nærum. Samtidig vil vi også gerne takke Jan og Mona Malec, der har gjort en kæmpe indsats på DCU-Camping København - Absalon gennem årene. Det nye værtspar på DCU-Camping Nærum er Bente og Søren Keller, der har første arbejdsdag den 01.03.21. Der afholdes 'Goddag og farvel'-arrangement på DCU-Camping Nærum den 19.03.21 kl. 15. Alle er velkomne.

DCU-Camping Rørvig Strand / DCU-Camping Albuen Strand
Vivi og Michael Juel Fjelde, der tidligere var på DCU-Camping Albuen Strand, som nu er blevet solgt, har nu overtaget driften på DCU-Camping Rørvig Strand. Der blev afholdt et hyggeligt udendørs 'Goddag og farvel'-arrangement for pladsens gæster den 29.11.20, hvor landsformanden takkede Jeanette og Jan Swarchiling for deres store indsats på campingpladsen - og bød Vivi og Michael velkommen.

DCU-Camping Kulhuse / DCU Camping Flyvesandet Strand
Susanne og Ole går efter mange års tro tjeneste i DCU på pension for at bruge deres tid på børnebørnene. Det kan vi naturligvis godt forstå, selvom vi også kommer til at savne dem i DCU. Det betyder, at de har sidste arbejdsdag i DCU den 28.02.21. Vi har fundet deres afløsere, som er Susan og Dennis fra DCU-Camping Flyvesandet Strand. De har i mange år drømt om at "komme hjem" til Sjælland, selvom de har været meget glade for at være på campingpladsen på Nordfyn.  Det nye værtspar på DCU-Camping Flyvesandet Strand er Tina og Jesper Nonbo, der har første arbejdsdag hhv. den 01.03.21 og den 15.03.21. Vi afholder et corona-venligt 'Goddag og farvel'-arrangement den 21.03.21 kl. 14 på DCU-Camping Flyvesandet Strand. Her vil Susan og Dennis også deltage. Alle er velkomne.
Vi afholder et corona-venligt goddag og farvel arrangement d. 3.4. kl. 15 på Kulhuse. Her vil både Susanne og Ole samt Susan og Dennis deltage. Alle er velkomne.

DCU-Camping Odense 
Tina og Michael på DCU-Camping Odense har købt deres egen campingplads, og derfor har DCU ansat Heidi og Lenni Jørgensen som nyt værtspar i Odense. De har første arbejdsdag den 01.03.21, men har fået nøglerne til privatboligen, så måske møder I dem på pladsen før. Vi afholder et corona-venligt velkomstarrangement den 21.03.21 kl. 10 på campingpladsen. Alle er velkomne.
DCU vil gerne takke Tina og Michael for alt det, de har gjort for DCUs gæster i Odense. Vi ønsker dem held og lykke på Løgballe Camping, som er en DCU Fordelsplads.

DCU-Camping Åbyskov Strand / DCU-Camping Billevænge Strand
Anders og Cecilie Kampp Sørensen, der tidligere var på DCU-Camping Billevænge Strand, som er blevet solgt, er flyttet ind på DCU-Camping Åbyskov med deres to børn. Anders er vært, og Søren Sørensen, der har været på DCU-Camping Åbyskov i mange år, er blevet ansat som assistent. Vi har så meget at takke Søren og Pia Sørensen for. Først og fremmest en uvurderlig indsats på DCU-Camping Åbyskov Strand. Anders og Cecilie har gjort det rigtig godt på DCU-Camping Billevænge Strand, og vi glæder os til at få den gode energi ud på DCU-Camping Åbyskov samtidig med, at Søren bliver og hjælper til.

DCU-Camping Ejsing Strand
Jens går efter mange års tro tjeneste i DCU på pension for at bruge sin tid på børnebørn og det gode liv. Det kan vi naturligvis godt forstå, selvom vi også kommer til at savne både ham og Pia på pladsen. Det betyder, at Jens har sidste arbejdsdag i DCU den 28.02.21. Hans afløser er Morten Pedersen, som har første arbejdsdag den 01.03.21. Vi afholder et corona-venligt 'Goddag og farvel'-arrangement den 27.03.21 kl. 10 på campingpladsen. Her vil både Jens og Pia deltage. Alle er velkomne.
DCU vil gerne takke både Jens og Pia for et helt igennem uvurderligt arbejde på DCU-Camping Ejsing Strand og de andre DCU-pladser, parret har været på.

DCU-Camping Aarhus - Blommehaven / DCU-Camping Vesterhav
Allan Obling fra DCU Camping Vesterhav er rykket til DCU Camping Aarhus - Blommehaven, og hans kæreste Susan Juul er ansat som assistent. De afløser Kurt og Bente Nielsen, der er stoppet i DCU. De skal også have en stor tak for deres arbejde på campingpladsen i Aarhus. Vi afholder et corona-venligt 'Goddag og farvel'-arrangement den 20.03.21 kl. 14 på campingpladsen. Alle er velkomne.

DCU-Camping Ebeltoft - Mols
Værtsparret ​Tina og Lasse har købt deres egen campingplads sammen med et andet par (navnet på pladsen bliver officielt midt i marts), og vi ønsker dem begge et stort tillykke, da vi ved, at det er en livsdrøm, der går i opfyldelse. Vi er allerede i gang med at finde et nyt værtspar på DCU-Camping Ebeltoft - Mols. Der bliver tale om en glidende overgang, hvor Tina og Lasse hjælper det nye par, så vi får en fin overdragelse. Vi vil gerne takke hele familien for en kæmpe indsats på Mols. De vil alle blive savnet i både DCU og blandt alle de gæster, der kommer på pladsen. Lørdag den 06.03.21 kl. 10 er der corona-venligt informationsmøde på pladsen, hvor værtsparret sammen med landsformanden besøger de gæster, der er på pladsen. Alle fastliggere får et referat på mail mandag den 08.03.21.

DCU-Camping Tranum
Gert på DCU-Camping Tranum går efter mange års tro tjeneste i DCU på pension. Det betyder, at han har sidste arbejdsdag i DCU den 31.03.21. Han afløser er Lisa Sørensen, som begynder den 01.03.21. Vi afholder et corona-venligt 'Goddag og farvel'-arrangement den 26.03.21 kl. 15 på campingpladsen. Her vil Gert naturligvis også deltage. Alle er velkomne.
DCU vil gerne takke Gert for et stort stykke arbejde på "Skovly". Vi ved, at han er værdsat af både gæster og kollegaer i DCU. Vi ønsker Gert og hans familie al mulig held og lykke med fremtiden.

DCU-Camping Kollund
Thomas på DCU-Camping Kollund har søgt nye udfordringer. Tidligere har der været en del ekstra ansatte til at hjælpe på pladsen. DCU har i stedet valgt at ansætte parret Rikke Nielsen og Phillip Munter, som begynder den 01.03.21. Vi afholder et corona-venligt velkomstarrangement den 20.03.21 kl. 10 på campingpladsen. Alle er velkomne.
DCU vil gerne takke Thomas for et stort stykke arbejde på campingpladsen ved Kollund. Vi ved, at han er værdsat af både gæster og kollegaer i DCU. Vi ønsker Thomas og hans familie al mulig held og lykke med fremtiden.

NB: Kun på de nævnte campingpladser, hvor der er sæsongæster, har gæsterne også fået direkte besked.