Lej en af de skønne hytter på campingpladsen. Foto: Rasmus Schønning

Standard+

Hytte

4 personer
25 kvm
TV, bad og toilet

Hytten indeholder:

  • Køkken/alrum
  • To soverum
  • Bad og toilet

STANDARD+ hytte med bad og toilet. Køkken/alrum er udstyret med to kogeplader, køleskab, kaffemaskine, service m.m. Herudover spisebord og TV. I det ene soverum er der en dobbeltseng. I det andet soverum er der to enkeltsenge. Møbleret terrasse. Parkering ved hytten. Der er dyner og puder i hytterne. Tobaksrygning er ikke tilladt. Hunde er velkomne.

Det er muligt at tjekke ind fra kl. 15.00 på ankomstdagen, og hytten skal være forladt senest kl. 10.00 på afrejsedagen. Ud over hyttelejen betales der også for slutrengøring. Elforbrug afregnes ved afrejse.

Information

Forbrug af strøm afregnes via en fastprisløsning, der i praksis fungerer via en 'trappemodel' med faste intervaller. Der afregnes således ikke for det faktiske forbrug, men for en strømpakke med en beregnet fast pris for et strømforbrug i det interval, som er målt anvendt.

Det er ikke muligt at vælge at afregne strøm ud fra et faktisk målt forbrug Ved booking af flere hytter skal vi bruge navn, adresse og postnr. på en person i hver hytte. Der kan ikke bookes flere hytter i samme navn.

Hytter udlejes for minimum 4 nætter ad gangen i højsæsonen