Sagaland

Medlemsfordel

Sagaland - 20 %

Info
20 % rabat op til 4 personer
Annonce

SAGALAND - Middelalder i Vestjylland

I Sagaland rejser du tilbage i tiden og møder SAGA-folket. De kender alle de gamle guder fra den nordiske mytologi og kan fortælle de gode gamle sagaer om guderne Thor og Odin og deres bedrifter.

I Sagaland finder du også ridderne og deres flotte heste. Hver dag kæmper ridderne til hest med både sværd, spyd og ikke mindst lanser. Det forrygende flotte hesteshow er en blanding af eventyrfortælling og svære hestestunts. 

Efter opvisningen er du velkommen i den gamle hestestald. Mens hestene gumler hø, kan du få en snak med ridderen om heste, rustninger og middelalderens turneringer med lansedyst. Eller hvad med at prøve en rigtig ringbrynje?

Prøv også mysteriejagten i Sagaland. Her er et vaskeægte mordmysterie. Heldigvis er det den onde drage, der er død! Men hvem dræbte den? Det gælder om at løse alle opgaverne i Gudehusene, samle hemmelighederne i Mimers brønd og så regne ud hvem dragedræberen er. Mysteriejagten er for de lidt større børn og voksne. 

Sagaland har også en masse gode gamle spil og lege. Her kan hele familien udfordre hinanden. Hvem er bedst til at skyde med armbrøst eller vælte kegler?
Der er også prøv-selv aktiviteter, hvor man kan snitte i træ, flette bånd, skrive med fjer og meget andet. 

Sagaland har til huse på en gammel vesterhavsgård. Uspoleret, autentisk og super hyggelig. Dagen slutter ofte med pandekager eller brød bagt over bål.

Man må gerne medbringe mad og drikke. Alle aktiviteter i Sagaland er gratis, når man har betalt entré - også bålmaden.

Spar 20 % på entré ved fremvisning af dit DCU-medlemskort. Rabatten gælder for op til 4 personer uanset alder. 

 

SAGALAND

Stabyvej 82, Husby
6990 Ulfborg
+45 40 28 86 67
Besøg SAGALAND