Medlemsfordel

Hadsund Egnssamling og Møllehistorisk Samling - 25 %

Info
25 % rabat på entrébilletten for op til to personer.
Annonce

Hadsund Egnssamling
Hadsund Egnssamling byder på en visuel tidsrejse gennem en bondestue fra 1800-tallet, så en klunkestue fra ca. 1900 og endelig en dagligstue fra 1960’erne. Museet fortæller desuden om de perioder af områdets historie, der har haft afgørende betydning for dannelsen af det lokalsamfund, man kender i dag. Renæssancen med sin blomstrende glas-, salt- og kalkfremstilling, de store landbrugsreformer, Hadsunds opkomst som by og dens udvikling til en moderne industriby.
Lige ved siden af Hadsund Egnssamling ligger Møllehistorisk Samling. De to udstillingssteder deler indgangsparti og museumsbutik.

Møllehistorisk Samling
Møllehistorisk Samling fortæller historien om mekaniske vand- og vindmøller og deres udvikling fra middelalderen og frem til Paul la Cours revolutionerende eksperimenter, der førte til den viden om aerodynamik, som er grundlaget for den moderne vindmølleindustri. Børn kan gøre små forsøg med hvilke møllevingetyper, der er mest effektive til at få en lampe til at lyse.
Lige ved siden af Møllehistorisk Samling ligger Hadsund Egnssamling. De to udstillingssteder deler museumsbutik, hvor man blandt andet finder bøger og film om møller i ind- og udland.
For arrangementer, markeder, børneaktiviteter m.m., se nordmus.dk

Åbningstider
Se mere om åbningstider og sæsoner på deres hjemmeside her

Priser
Voksne 40 kr.
Børn u. 18 år Fri entré
Studerende 30 kr.

Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.   

Husk dit DCU-medlemskort.                                                                   

Hadsund Egnssamling og Møllehistorisk Samling

Rosendalsallé 8
9560 Hadsund
Besøg samlingen