Weinsberg, campingvogne

Campingvogn

Weinsberg siger mojn

Den tyske vogn sælges nu også i Sønderjylland.

Toftlund Caravan bliver nu Danmarks ottende Weinsberg-forhandler. Det har Weinsbergs danske agent, Procamp, meddelt. 

Toftlund Caravan ejes og drives af John Christensen, der i flere år primært har drevet forretningen med brugte vogne og udstyr. Nu er tiden imidlertid kommet  til også at forhandle nye vogne, og her faldt valget på Weinsberg, der er en del af Knaus Tabbert Gruppen. 

– Med Weinsberg får man utrolig meget campingvogn for pengene, og det er et godt supplement til vores brugte vogne, siger John Christensen.

Weinsberg er netop nu på banen med fire interessante CaraOne-kampagnemodeller, hvor der både er dobbeltsenge, enkeltsenge og køjesenge at vælge mellem. Priserne begynder fra 109.900 kr. for den mindste, en CaraOne 390 QD med fransk dobbeltseng i front.

Stigende salg
Weinsberg er ikke noget stort mærke i Danmark, men salget er steget støt, efter kredsen af forhandlere de senere år løbende er blevet udvidet. I kalenderåret 2017 blev der ifølge Camping Branchens officielle statistikker solgt 27 Weinsberg-campingvogne i Danmark, hvilket svarer til en markedsandel på 1,2 procent. De 27 vogne er en stigning på 35 procent i forhold til kalenderåret 2016, hvor Weinsberg solgte 20 vogne på det danske marked.