Weinsberg, CaraTwo, campingvogn, pangfarver, farverig

Campingvogn

Weinsberg i farverige klæder

Weinsberg’s CaraTwo er campingvognen til dem, der synes, de traditionelle vogne er for farveløse.

Weinsberg’s CaraOne vogne har nu fået yderligere et medlem i familien i skikkelse af CaraTwo, der blev vist frem for offentligheden på verdens største campingmesse, Caravan Salon Düsseldorf.

Weinsberg fremstilles af Knaus-Tabbert Gruppen. Hidtil har det knebet gevaldigt at finde rigtigt fodfæste på det danske marked, men det kan CaraTwo måske ændre på.

CaraTwo adskiller sig fra CaraOne-vognene ved at være lidt mere vovede i stafferingerne og desuden lade de udvendige stafferingsfarver – orange, violet og koboltblå – gå igen i interiøret inde i vognen. Ellers er aftrykkene de vanlige fra Weinsberg – ganske meget campingvogn for skillingerne.

I Düsseldorf blev CaraTwo-vognene blandt andet vist frem i modellen 400 LK, der har køjer bagest og forældreafdeling forrest, samt 450 FU, der har fransk dobbeltseng forrest og rundsiddegruppe bagest.

Billede
Weinsberg, CaraTwo, campingvogn, pangfarver, farverig

Fremgang i Danmark
Om CaraTwo får fat i det danske og europæiske publikum kan kun tiden vise, men den seneste sæson er det i hvert fald gået fremad for Weinsberg i Danmark, selvom det hører med til historien, at det var fra et sløjt udgangspunkt. I sæsonen 2015 – fra 1. september 2014 og et år frem – solgte Weinsberg sølle fire nye campingvogne i Danmark, mens der fra 1. september 2015 til slutningen af august i år er blevet solgt 21 nye Weinsberg i Danmark, hvilket er mere end en femdobling. Fremgangen skyldes først og fremmest, at det er lykkedes at få flere danske Weinsberg-forhandlere, hvilket har gjort det lettere for kunderne at se vognene rundt i landet, når de er i markedet for at købe ny campingvogn.