Konkurrencen er sponsoreret af Tryg

Vind en robotstøvsuger

I anledning af at Tryg og Dansk Camping Union har udviklet en unik forsikring til campister, udlodder Tryg nu en robotstøvsuger blandt DCUs medlemmer. 

I anledning af, at Tryg og Dansk Camping Union sammen har udviklet en unik forsikring til campister, udlodder Tryg nu en robotstøvsuger blandt DCUs medlemmer, som booker et møde med en af Trygs assurandører. 
Med en robotstøvsuger behøver du hverken at tænke på rengøring, når du er på camping, eller søndag eftermiddag derhjemme – det klarer den nye iRobot Roomba 976.

Tryg og DCU samarbejder om unik campingforsikring

DCU og Tryg Forsikring har sammen udviklet et produkt, som giver DCUs medlemmer nogle unikke forsikringsfordele – blandt andet erstattes alle telte og fortelte med nyværdien, indtil de bliver seks år. Som medlem af DCU kan du få helt op til 35 % rabat på din campingvognsforsikring og op til 28 % på alle andre forsikringer, når du samler dem hos Tryg. Du kan læse en artikel om campingforsikringen her.

Deltag i lodtrækningen om at vinde en Roomba 976-robotstøvsuger til en værdi af 3.999 kr. ved at booke et møde med en af Trygs assurandører. Læs mere om konkurrencebetingelser m.v. og deltag her.

 

Dette er en konkurrence, og den er sponsoreret af Tryg.