NCT 2023

Vil du med til Nordisk Camping Træf i Norge?

DCU er atter med i Nordisk Camping Råd. Dermed kan DCU-medlemmer igen deltage på Nordisk Camping Træf, der i år finder sted i begyndelsen af juli. Tilmeldingsfrist er 15. juni.

Tekst Torben Brandt

De DCU-medlemmer, der har savnet at være med til Nordisk Camping Træf, kan glæde sig over, at det nu igen er muligt at komme med på disse træf, der holdes hvert år i juli, og hvor campister fra de fire nordiske lande mødes.

Næste chance bliver i dagene fra 5. til 9. juli på Hove Leirsenter i Arendal i den sydøstlige del af Norge, cirka en times kørsel nord for Kristiansand og godt tre timers kørsel sydvest for Oslo.

 

Tilbage efter 13 år

Nordisk Camping Råd (NCR) blev dannet i 1971 af en række nordiske medlemsorganisationer med det formål at styrke det nordiske campingsamarbejde og påvirke udviklingen af campinglivet.

DCU kom med i rådet i 1990, men valgte i 2010 efter eget ønske at trække sig fra samarbejdet, og det samme gjorde Dansk Caravan Klub (DCK) i 2015.

Men nu, 13 år senere, er DCU atter medlem af Nordisk Camping Råd, og dermed har DCUs medlemmer igen mulighed for at tage med på Nordisk Camping Træf, der arrangeres på skift mellem de fire nordiske lande, og hvor det i år er Norsk Bobil og Caravan Club, som står for træffet.


Tilmelding

Tilmeldingen til træffet i Arendal er åben nu og lukker først 15. juni ved midnat. Du kan læse mere på NCT 2023's hjemmeside.

Ud over DCU er også Caravan Club of Sweden (CC), Norsk Bobil og Caravan Club (NBCC) samt det finske SF-Caravan (SFC) medlemmer af Nordisk Camping Råd.

DCU står for at arrangere Nordisk Camping Træf i 2026, som også er året, hvor DCU fylder 100 år.

 

 

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her