Foto: Anne-Vibeke Isaksen

Velkommen til 2021-sæsonen i DCU

Dansk Camping Unions formand, Anne-Vibeke Isaksen, glæder sig til en god 2021-sæson med masser af begejstrede medlemmer og gæster på campingpladserne.

Af Kirstine Krefeld

Fredag den 19. marts åbner de sidste 11 ud af Dansk Camping Unions (DCU) i alt 20 campingpladser – resten har åbent for gæster hele året – og det er noget, DCUs landsformand Anne-Vibeke Isaksen ser meget frem til. Den traditionsrige standerhejsning er desværre aflyst på grund af coronasituationen, men bortset fra det så åbner pladserne helt som planlagt.

- Det er altid en helt særlig dag, når vi byder gæsterne velkommen ude på alle pladserne om foråret – og vi glæder os til at tage imode alle former for gæster, hvad enten de er garvede og har egen campingvogn eller autocamper med, om de bor i telt, eller har lejet en hytte, og er af sted for allerførste gang, siger hun.

- Der har været historisk stor aktivitet på DCUs pladser i 2020, og de aktiviteter fortsætter i 2021, så der er meget, medlemmerne og gæsterne kan se frem til. Vi har gang i flere forbedringer på pladserne, og så åbner vi jo DCUs nye campingplads på Bornholm. Vi holder selvfølgelig et officielt åbningsarrangement for medlemmerne, og detaljerne kommer ud i det nye år – hold øje med www.dcu.dk, Facebook og nyhedsbrevet, opfordrer hun.

Nyt museum og mere nærvær i 2021

- Derudover åbner vi det nye Camping Outdoor Museum den 1. maj på Egeskov. Det glæder jeg mig også rigtig meget til. Lige præcis samarbejdet med Egeskov viser også, at DCU er kommet op i et andet gear i forhold til tidligere, siger DCUs landsformand.

- Vores vedtægter handler jo om at skabe et rum for, at danskerne kan komme ud i naturen og på camping, og netop det peger samarbejdet med Egeskov også direkte ind i. Det passer desuden rigtig godt ind i den tid, vi lever i, hvor vi søger ud i naturen og søger nærværet med hinanden. Det er en tendens, der er blevet forstærket af hele coronasituationen, men jeg tror meget på, at det er en tendens, der er kommet for at blive - fordi det at komme ud i naturen og mærke det naturlige nærvær gør noget fundamentalt godt for os som mennesker. Og jeg tror, det er noget, vi kommer til at mærke endnu mere til i 2021, siger Anne-Vibeke Isaksen.

- På gensyn derude. Vi glæder os til at tage imod jer, siger hun.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 21 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her