LUMINIS

Rejseinspiration

Tag til lysfestival på Egeskov til og med søndag

I vinterferien kan du opleve Egeskov Slot på en ny og mere kunstnerisk måde.

Hvis du i vinterferien camperer på DCU-Camping Odense, der har åbent hele året, bør du ikke snyde dig selv for lysfestivalen LUMINIS, der i år afholdes for ottende gang på Egeskov Slot.

Festivalen kan opleves fra 10. - 19. februar 2023 i tidsrummet kl. 16 - 21. Egeskov er ikke åbent i dagtimerne under LUMINIS.

 

Hvad er LUMINIS?

LUMINIS er en sanselig, kunstnerisk lysoplevelse, som tager udgangspunkt i Egeskovs arkitektur og haver.

Fra billetsalget kan du bevæge dig igennem Egeskovs mange fine haver, hvor vinterens mørke oplyses af smukke og anderledes lys- og lydinstallationer fra en lang række internationale kunstnere.

 

Luminis

 

Lysværkerne er skabt ud fra et bæredygtigt perspektiv. LUMINIS-installationerne vil blive bragt til live af elever fra Det Kongelige Teater Balletskolen Odense, som optræder i og om omkring de forskellige lysværker, med koreografi af Alessandro Sousa Pereira.
 

Entre koster 145 kr. for voksne og 75 kr. for børn mellem 4 og 12 år. Det anbefales, at du køber din billet online, da der er begrænset antal billetter.

 

DCU medlemsfordel på Egeskov

Har du årskort til Egeskov, for eksempel som DCU-medlemsfordel, behøver du ikke bestille billet. Så scanner du bare kortet ved indgang. Læs om din medlemsfordel her.

 

Læs mere på Egeskovs hjemmeside