Egeskov

Campingliv

Tag på campingweekend på Egeskov

Egeskov og DCU tilbyder i fællesskab en dejlig campingoplevelse på slottet

Det er en god ide allerede nu at sætte kryds i kalenderen fra fredag 23. til søndag 25. juni, for de dage, som er den første weekend i skolernes sommerferie, samarbejder Egeskov og DCU om at give campisterne en unik oplevelse.

Uanset, om du foretrækker at bo i campingvogn, autocamper, telt eller teltvogn, kan du campere lige ved det storslåede slot på Sydfyn og over en hel weekend opleve den særlige atmosfære, der hersker på slottet, som stammer tilbage fra 1554.

Masser at lave

Det bliver ikke svært at få tiden til at gå, for slottet er smækfyldt med skønne områder, som indbyder til ro og afslapning.

Hvad med eksempelvis at begynde dagen med en gåtur i slotshaven, mens solen står op, og senere besøge de mange udstillinger med veteranbiler, motorcykler og ikke mindst det nye Camping Outdoor Museum, som DCU har etableret i samarbejde med Egeskov.

Børn og barnlige sjæle kan lege på den store legeplads i slotshaven eller forsøge at finde vej gennem labyrinten, og har du lyst til lidt byliv, ligger Egeskov kun 20 minutter fra den idylliske havneby Svendborg og en halv times kørsel fra Odense.

Hyggeligt samvær

Campingweekenden på Egeskov Slot så første gang dagens lys i sommeren 2022, hvor 40 gæster fordelt på 26 enheder i både campingvogn, autocamper og telt tjekkede ind på jorden omkring slottet. Efterfølgende var gæsternes tilbagemeldinger meget positive.

– Vi meldte os til vores første arrangement under DCU, fordi vi havde muligheden for at se Egeskov i tre dage til rimelige penge. Desuden ville vi gerne høre Anne-Vibeke (DCUs landsformand Anne-Vibeke Isaksen, red.), og som plus fik vi det hyggelige samvær, lød det efterfølgende fra en af deltagerne. 

Der bliver adgang til strøm, bad og toilet på campingområdet.

Fredag vil der være sankthansbål, hvor Dorthe Gerlach synger, og i løbet af weekenden er der mulighed for at høre Anne-Vibeke fortælle, fælles gåtur, og hvis man har lyst, er der langbord med fællesspisning.

Du kan løbende følge med i program og pris på dcu.dk/egeskov. 

Fakta om campingweekenden

  • Hvor: Egeskov Slot
  • Hvornår: fredag 23. til søndag 25. juni, så reserver allerede nu datoen
  • Hvordan: Bo i egen campingvogn, autocamper, teltvogn eller telt på Egeskovs jord og få adgang til udstillinger, stor legeplads, labyrint, slotshave og Camping Outdoor Museum
  • Faciliteter: Adgang til strøm og blive opsat bad- og toiletvogn
  • Program: Sankthansbål fredag med Dorthe Gerlach, mød og hør Anne-Vibeke, lyt til livemusik, mulighed for fælles gåtur i området og at være med til langbord