Egeskov og Dansk Camping Union indgår unikt samarbejde. Foto: PR

Weekenden 24. - 26. JUNI 2022

Tag på camping ved Egeskov

I har en unik mulighed for at tilbringe en hel weekend på Egeskov med leg & sjov, udstillinger og fælles hygge.

Egeskov byder på et væld af oplevelser, så I kan nemt have det sjovt og hyggeligt en hel weekend. Begynd for eksempel dagen med at gå en tur rundt i slotshaven, og tilbring så resten af dagen med de mange udstillinger med veteranbiler, motorcykler — og ikke mindst det nye Camping Outdoor Museum, hvor I både kan få et nostalgisk tilbageblik og et kig ind i fremtiden.

TILMELDING HER!

Leg & sjov

I legeskoven udfordres små og store gæster i de sjove legeområder midt i bøgeskoven. Svævebanen er 80 meter lang, og der er fart på. Hele familien kan hjælpe til med at finde vej gennem den store labyrint, hvor det typisk er børnene, som hurtigst finder vej. Tag en tur i trækronerne, hvor i går 10 - 15 meter oppe.

Udstillinger

Der er et væld af spændende samlinger på Egeskov. Lige fra det nye Camping Outdoor Museum, der viser både nyt og gammelt, til Veteranmuseet med den fineste samling af biler, motorcykler og fly. I finder også en rigtig fin gammel købmandsbutik.

Slottet

466 års historie sætter rammen for grevefamilien Ahlefeldt, der bor på slottet. I kan gå på opdagelse i mange af de 66 rum, for eksempel Riddersalen og Jagtstuen. Den storslåede slotshave er kåret af CNN Travel som en af de 12 mest spektakulære haver i verden.

Mad & drikke

I kan vælge at nyde jeres medbragte mad i haven, stille den mindre sult med kvalitets fastfood eller tage en let anretning i Café Jomfru Rigborg, der ligger smukt i de gamle herskabsstalde.

Der er kun plads til 250 enheder, og tilmelding sker efter først til mølle, så skynd jer.

Program - fredag den 24. til søndag den 26. juni

Udover at I skal have masser af tid til at opleve og nyde Egeskov på egen hånd, er vi ved at sammensætte lidt fælles arrangementer:

 • Foredrag med DCUs landsformand, Anne-Vibeke Isaksen, ’Mine 10 bedste, sjoveste og vildeste campingoplevelser’ på Camping Outdoor Museum inkl. snacks og et glas rosé
 • Morgensang for dem der har lyst inkl. morgenbitter
 • ’Gå mig glad’ - guidede vandreture i området
 • Fællesspisning og musik lørdag aften ved slottet (særskilt tilmelding)
 • Bålhygge med marshmallows og snobrød for børnene

Praktisk info

DET FÅR I Fuld adgang til Egeskov en hel weekend med unikke oplevelser
FACILITETER Der vil være opstillet toiletvogne, som kan benyttes. Indenfor Egeskovs åbningstid henvises til toiletter rundt på området. Der er ikke badefaciliteter på området, så her henviser vi til nærmeste strand eller trucker.
MORGENMAD Det bliver muligt at bestille morgenmad til lørdag og søndag.
GRILL Der må benyttes gasgrill ved egen enhed, men ikke kul eller engangsgrill
STRØM Der er ikke mulighed for strøm på området, så vi henstiller til at benytte egne solceller, gas mv.
HUNDE Er velkomne i snor i haven og legeplads, men ikke inde i udstillingerne eller på slottet
TILMELDING Pladser bestilles efter ’først til mølle’, idet der maksimalt er plads til 250 enheder. Sidste tilmelding er 22. juni.
BETALING Overførsel til registreringsnummer 4387 og kontonummer 11567215
AFBESTILLING Efter indbetaling, f.eks. på grund af sygdom m.v. medfører ikke nogen tilbagebetaling, men det vil oftest være dækket af din rejse-og afbestillingsforsikring. HUSK at kontrollere dækning på din rejse-og afbestillingsforsikring.
INFORMATON Mandag 13. juni modtager alle tilmeldte nærmere information bl.a. med mulighed for bestilling af morgenmad, fællesspisning mv.
ÅRSKORT Hvis I allerede har årskort til Egeskov, så skriv det under bemærkninger og undlad at betale. Hvis I i løbet af weekenden finder ud af, at I gerne vil have et årskort, skal I blot henvende jer i Egeskovs shop, hvor I vil få refunderet det beløb, I har betalt for entre. 
PRIS Pris for plads fredag til søndag 349 kr. og betaling per person. Voksne 12 og ældre 199 kr., børn 4-11 år 119 kr. og børn under 4 år gratis
FORBEHOLD Der tages forbehold for fejl og ændringer samt aflysning ved færre end 25 tilmeldte to uger før, her vil de fulde beløb blive refunderet.
LÆS MERE Hvis I vil læse mere om alle oplevelserne på Egeskov – egeskov.dk
SPØRGSMÅL Hvis I har spørgsmål, kan I kontakte Medlemsservice på info@dcu.dk eller 33 21 06 00

Der tages forbehold for fejl og ændringer, samt aflysning ved færre end 25 tilmeldte to uger før.

 

Pris

I betaler for en enhed til jeres campingvogn, autocamper, telt eller teltvogn og derudover en pris per person. Inkl. fuld adgang til Egeskov i hele åbningstiden fredag, lørdag og søndag.

 • Enhed: 349 kr.
 • Voksne 12 år og ældre: 199 kr.
 • Børn 4-12 år: 119 kr.
 • Børn under 4 år: Gratis

Eksempel på pris for en hel weekend på Egeskov

 • 2 voksne = 747 kr.
 • 2 voksne + 2 børn = 985 kr.

 

TILMELDING HER!