Camping Key Europe, campingpas, DCU-medlemskort

Medlemsfordel

STOR forvirring om CKE-campingpas: DCU-kort med CKE logo er gyldigt!

Camping Key Europe også kaldet CKE er også en del af dit DCU-medlemskab i 2019, men campingpasset forvirrer forbrugerne.

Opdateret juli 2019

 

Camping Key Europe, også kaldet CKE, er en del af dit DCU-medlemskab i 2019, men spørgsmålet er, om man overhovedet skal bruge det?

DCUs medlemskort og CKE har ikke noget med hinanden at gøre. CKE er en del af dine medlemsfordele, forstået på den måde, at man så har passet til alle de campingpladser, der efterspørger det.

I dag er det stort set umuligt at få et overblik over, hvilke campingpladser der fortsat forlanger CKE, hvilket i øvrigt ikke er ulovligt, så længe andre kort ikke afvises. 

Selvom DCUs egne campingpladser ikke kræver Camping Key Europe-campingpas, har ledelsen alligevel besluttet at fastholde det som en del af medlemskabet.

Medlemmerne har dermed passet, når de holder ferie på de campingpladser, der fortsat ønsker, at deres gæster skal have passet.

 

Frit valg med CKE-campingpas

Det er op til den enkelte campingplads, om den ønsker at forlange et campingpas af sine gæster, og til hvilken pris. 

Forvirringen er total, fordi en del campingpladser sælger CKE uden selv at kræve det, men ganske enkelt fordi de tjener penge på at sælge det.

Argumenterne for at sælge et pas er hurtig indtjekning, forsikring, rabataftaler mm., men det er vigtigt, at man som forbruger selv kan vælge, om man vil købe det, og kræver en campingplads et pas, kan man vælge at køre videre til én, der ikke gør.

Husk altid at fremvise dit DCU-medlemskort, så du kan få de rabatter, som kortet giver adgang til. Der er op til 50 % rabat på overnatninger og masser at spare på oplevelser, transport, færger og forsikringer.
 
 

CKE-app kan ikke længere benyttes

Den tidligere CKE-app kan desværre ikke længere benyttes.

DCU er i dialog med CKE – følg med på DCU.dk, hvor vi opdaterer løbende.

 

Kort med CKE-logo er gyldigt

I forlængelse af tidligere informationer om CKE, så er der efter at SCR (Camping.se) har solgt CKE til ANWB i Holland opstået et problem med den database, som DCU tidligere uploadede medlemsdata til.

Problemet består i, at oplysningerne ikke kommer ind i databasen og derfor ikke kan aflæses af de svenske pladser, når de kører jeres kort igennem. De svenske pladser kan derfor ikke se, at I har et gyldigt medlemskab hos CKE, og I kan derfor risikere, at jeres kort bliver afvist, selvom der er CKE-logo på kortet.

DCU har været i kontakt med ANWB igennem lang tid og har også haft møder med dem, dog uden at problemet endnu er løst, men vi arbejder på højtryk for at få ANWB i Holland og SCR i Sverige til at arbejde sammen om at finde en løsning.
 
Skulle I blive opkrævet et ekstra gebyr på en af de svenske pladser, bedes I venligst indsende kvitteringen til DCU, så vi kan løse det for jer.
 
Vi vender tilbage, når vi ved mere, og beklager meget den gene, der er forbundet med dette.