Adria Adora 522 UP, campingvogn, 2018-modeller, Supreme Weekend

Campingvogn

Se Adrias nye kampagnevogne 2018

Adria sender to velindrettede kampagnemodeller på markedet, som er udstyret med endnu mere af det mest eftertragtede luksusudstyr.

Sæson 2018 byder ud over nye indretninger også på to modeller, der sendes på markedet som kampagnemodeller udstyret med endnu flere luksus-gadgets.

– Vi har valgt at dele Adrias fremgang med campisterne ved at sende to kampagnevogne på det danske marked, hvor man får ekstra meget udstyr for feriepengene, forklarer Per Højgaard fra Adria Danmark.

22.000 kr. ekstra udstyr med i købet
Den kontante besparelse er 22.000 kr. i forhold til normalpris, og i beløbet får du både det komfortable ALDE-varmesystem samt tagmonteret klimaanlæg. Og dermed burde indeklimaet være sikret. Herudover har vognene fået opgraderet aksel, hvilket betyder, at man kan mere end 400 kg ”håndbagage” med på campingferien.

Billede
Adria Adora 522 UP, campingvogn, 2018-modeller, Supreme Weekend

 

To ”nomade”-indretninger
De to kampagnemodeller er indretninger i den populære 5-meter-klasse, hvor de fleste mellemklassebiler kan spændes for. Adora 502 UL er ny indretning i Adora-programmet og en spejlvendt version af den mest solgte Adora-model gennem årene.

Indretningen har enkeltsenge i vognens bagende, der er køkken og badeværelse i midtersektionen, mens forenden indbyder til hyggeligt samvær i loungen under skylight-panoramavinduet.
Den anden indretning er Adora 522 UP, som er indrettet med fransk seng og toiletrum i vognens bagende, mens der er køkken og garderobe i vognens midte og igen en lækker lounge med kig til himlen over dig gennem panoramavinduet.

– Vi har valgt netop disse to modeller, fordi størrelsen og indretningerne hører blandt de mest populære i Adrias program. Og med både ALDE-centralvarme og klimaanlæg i pakken er vejret fuldstændigt underordnet – ligegyldigt om turen går til det kolde nord eller varme syd, bebuder Per Højgaard.