DCU-medlemskab

Så hurtigt er et medlemskab af DCU tjent hjem

Skal du på camping, så meld dig ind i DCU og få adgang til en masse fordele. Medlemskabet tjent ind på bare to overnatninger.

Hvis et pensionistpar, som er medlem af DCU, tjekker ind i højsæsonen på en af campingunionens prisgruppe B campingpladser (f.eks. DCU-Camping Ebeltoft - Mols)  med to børnebørn under 12 år og en hund, sparer de 208 kr. pr. døgn i forhold til normalprisen. Dermed er pensionistmedlemskabet af DCU på 370 kr. mere end tjent hjem allerede efter to overnatninger.

Også for en børnefamilie bestående af to voksne, to børn under 12 år og en hund tjener medlemskabet sig hjem i rekordfart. Hvis den samme børnefamilie i højsæsonen tjekker ind på en af DCUs campingpladser i prisgruppe A (f.eks. DCU–Camping København - Absalon) er besparelsen på 218 kr. i døgnet i forhold til normalprisen. Dermed er familiemedlemskabet på 485 kr. næsten tjent hjem efter blot to døgn.

Her stopper fordelene dog ikke. Som DCU-medlem får du mindst 15 % rabat på overnatningsprisen, hvis du bor på en af DCUs mange danske fordelspladser, og du får også rabat på færgebilletter, attraktioner, værkstedsregninger og meget mere.

SE ALLE DCU-FORDELENE HER