Prisregulering maj 2022

Prisreguleringer i DCU 2022

På baggrund af de store, generelle prisstigninger, der i øjeblikket rammer det danske samfund, er det i DCUs hovedbestyrelse besluttet, at priser og takster helt ekstraordinært hæves med 4,5 %.

Reguleringerne træder i kraft henholdsvis den 1. og den 9. maj 2022, og kommer til at påvirke alle priser på campingpladsernes prislister:

Prisregulering per 1. maj

1. maj er elprisen for sæsonpladser blevet reguleret fra 4,50 kr./kWh til 6,00 kr./kWh. Herefter oplyses det den 25. i hver måned på dcu.dk, hvad elprisen bliver den følgende måned. Afregningen sker ved udgangen af hver måned som forbrug gange månedens strømpris. 

Prisregulering per 9. maj

Alle priser, for eksempel for overnatning, areal mv. (undtaget el) reguleres med 4,5 % fra 9. maj. Det er bookingdatoen, som er bestemmende for den pris, som du betaler for opholdet. 

Elprisen for dagsstrøm reguleres fra 35 kr./dag til 46 kr./dag. Herefter oplyses det den 25. i hver måned på dcu.dk, hvad elprisen for dagsstrøm bliver den følgende måned.
 

Bliver din sommerferie dyrere?

Hvis du bestiller din plads inden den 9. maj, vil den blive afregnet til den pris, som den bliver bekræftet til. Det gælder uanset, hvornår opholdet gennemføres. Derfor betyder det rent praktisk, at samme plads kan have to forskellige priser, da de afhænger af bestillingstidspunktet.

Dog afregnes el til prisen for den aktuelle periode.

 

Hvad betyder prisreguleringen på 4,5 % i kroner og øre?

En overnatning i højsæsonen for 2 voksne DCU-medlemmer (inkl. arealleje og ekskl. strøm), der som et eksempel koster 220 kr. før 9. maj, vil koste 230 kr. efter prisstigningen. I kroner og øre er stigningen således 10 kr. pr. nat.

 

Kommer der yderligere prisreguleringer?

Det er som bekendt utrolig svært at spå om fremtiden – særligt i disse tider. Den aktuelle prisregulering er baseret på den nuværende udvikling i priserne og med mindre, at der skulle ske en yderligere, markant stigning, vil det ikke være aktuelt med flere justeringer.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 21 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her