PJ Caravan

PJ Caravan lukker 31.12.2016

Efter over 50 års campinghistorie har Kim Jacobsson besluttet at lukke det store og kendte camping-center PJ Caravan i Roskilde.

PJ Caravan har været med fra pionerårene med camping i Danmark og hele vejen frem til i dag. Når man har valgt at stoppe nu, på et tidspunkt hvor campingkrisen er afblæst, så skyldes det et stærkt ønske om, for ejerne af familiefirmaet, at kunne disponere deres tid og energi anderledes fremover. I forlængelse af denne beslutning lukker camping-centeret pr. 31. december 2016.

 

At kunne beskæftige sig med noget så positivt som ferie og fritid i over 50 år har været en stor glæde og daglig inspiration, derfor retter Kim Jacobsson en stor tak for engagement og loyalitet til PJ Caravans mange medarbejdere, leverandører og ikke mindst de over hundredetusinde kunder, der gennem årene har valgt at handle hos PJ Caravan. Kunder der selvfølgelig ikke vil blive glemt eller ladt i stikken, selv om PJ Caravan afvikles ved årsskiftet. Butikken vil ligeledes fortsætte som DCU testcenter frem til lukningen.