Medlemskort 2020

Medlemskab

Nyt 2020-medlemskort: Få over 500 fordele i ét DCU-kort

Som medlem af DCU får du et medlemskort, der giver adgang til en masse fordele – faktisk over 500 i hele Europa.

Det nye DCU-medlemskort for 2020 er sendt i trykken mandag den 16. december og vil løbende blive sendt ud til medlemmerne. Da det er en stor portion på 34.000 kort, vil trykkeriet desværre ikke kunne nå at trykke alle kort inden jul. Derfor vil de sidste kort først blive leveret senest i midten af januar.

 

CKE-pas og mere end 500 andre fordele

DCUs medlemskort giver rabatter og fordele i både ind- og udland, til forlystelser, campingpladser og meget andet. I alt er der over 500 fordele i DCUs ene medlemskort. Find alle dine medlemsfordele her.

Dansk Camping Union har fortsat en aftale med Camping Key Europe, så campingpasset er en del af dine over 500 medlemsfordele. Så har du det de steder, hvor det evt. skal bruges.

I skrivende stund ved vi ikke, hvor mange campingpladser der kræver et CKE-campingpas. DCUs egne campingpladser gør ikke, og DK-Camps campingpladser har ligeledes droppet det. 

I Sverige, hvor alle SCRs (svensk campingpladskæde) campingpladser hidtil har holdt fast i, at gæsterne skulle have pas, vil der også være længere mellem de campingpladser, der kræver dette. De store campinglande på kontinentet har altid helst ville se det rødbedefarvede pas og et betalingskort. Med andre ord er der måske ikke længere ret mange campingpladser, der vil bede om at se CKE-pas. Hvis de gør, så har du det gennem dit DCU-medlemskab.

Salg af campingpas er ikke ulovligt. Den sag, der endte med at lukke Campingrådet, handler ikke om salg, men om priserne på campingpasset. Hvis en campingplads i Danmark eller udlandet forlanger et campingpas af gæsten, er det pladsens egen beslutning. Prisen er også en individuel beslutning.

CKE-app og DCU-app
CKE-app og CKEs fordele er også tilgængelige gennem den aftale, som DCU har indgået. Husk, at DCU også har sin egen app - DCU Fordele. Læs mere og hent DCU-app her

Find alle DCUs fordele

Bliv medlem af Dansk Camping Union