Anja på eventyr

Ny bogserie til fremtidens eventyrere

Børnebøgerne om "Anja på eventyr" bygger på Anja Robankes egne rejseeventyr med autocamperen Bumle.

Af Lars Milbæk

I de foreløbig tre børnebøger, der er udgivet i serien ”Anja på eventyr”, følger vi hovedpersonen på hendes rejse ned gennem Europa i autocamperen Bumle. Bøgerne er målrettet børn på 1. - 2. klasses niveau.

Og det er ikke småting, den rejselystne Anja oplever på sine ture. Vi bliver taget med til Slovenien, Island og Spanien, hvor hun besøger spændende steder og møder interessante mennesker. Det er særligt Anjas oplevelser i naturen, som bliver beskrevet.

Men at rejse er ikke altid lutter lagkage. I Island bliver hun voldsomt søsyg på en sejltur, på rejsen sydpå i autocamperen Bumle oplever hun, at fremmede forsøger at komme ind i vognen midt om natten, og i Spanien lækker hendes campingtoilet.

Om forfatteren

Bøgerne er skrevet af Anja Robanke, og de bygger på forfatterens egne rejseeventyr med Bumle. Siden 2019 har hun været digital nomade, hvor hun arbejder som fotograf, grafiker og foredragsholder, mens hun rejser rundt i Europa.

Hvis du vil følge Anjas rejse, dagligdag og arbejde, kan du finde hende på Instagram under @anja.robanke.dk, hvor der også er link til siden, hvor bøgerne kan købes.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her