NCT 2024

Nordisk campingtræf – NCT 2024

Kiuruvesi

Nordisk campingtræf – NCT 2024

Nordisk campingtræf - NCT er et spændende og hyggeligt arrangement, hvor du kan møde andre campister fra Danmark, Norge, Sverige og Finland. Hvert år skiftes de fire lande til at være værter for træffet, som varer i fire dage og byder på mange sjove og interessante aktiviteter.

I 2024 er det Finlands tur til at arrangere træffet, og det vil finde sted i byen Kiuruvesi i Norra Savolax. NCT vil løbe fra den 7. til den 11. juli 2024, og vil være en del af SF-Caravans 60-årsjubileum, som fortsætter til den 14. juli 2024. Du kan læse mere om NCT 2024 på Nordisk campingtræf's hjemmeside.

Du kan opleve det smukke og varierede landskab i Finland, som har både søer, skove, marker. Du kan også nyde den lokale kultur, mad og musik, samt besøge spændende seværdigheder som julemandens hjemby, en isbryder og specielle træigloer. Du kan også prøve en hundeslædetur eller en kanetur med rensdyr, og måske være heldig at se det magiske nordlys.

Vi håber, at du har fået lyst til at deltage i NCT i Finland i 2024. Det er en fantastisk oplevelse, som du ikke vil fortryde.

Kiuruvesi er en smuk by i det nordlige Savonia, Finland. Byen er omgivet af smukke skove og søer, og der er mange muligheder for udendørsaktiviteter.

Nogle af de mest populære seværdigheder i Kiuruvesi omfatter:

  • Kiuruvesi-søen: Kiuruvesi-søen er Finlands 10. største sø og er et populært sted for sejlsport, fiskeri og vandreture.

  • Kiuruvesi nationalpark: Kiuruvesi nationalpark er et naturskønt område med skove, søer og enge. Parken er hjemsted for en række forskellige dyr og planter, herunder elge, bjørne og ørne.

  • Kiuruvesi kunstmuseum: Kiuruvesi kunstmuseum er hjemsted for en samling af finsk kunst fra det 19. og 20. århundrede. Museet har også en række udstillinger om kunst og kultur.

  • Kiuruvesi jernbanestation: Kiuruvesi jernbanestation er en historisk jernbanestation, der blev bygget i 1903. Stationen er nu et museum, der fortæller historien om jernbanetransport i Finland.

Ud over disse seværdigheder er der også mange andre ting at lave i Kiuruvesi. Byen har et levende kulturliv med en række museer, teatre og koncertsale. Der er også mange restauranter og butikker i byen.

Vi arbejder på at arrangere en fællestur fra Danmark til Kiuruvesi, Finland. Mere om dette når vi har flere detaljer.

SF-Caravan i Finland forhandler med FinnLiens om færgepriser for campister på ruten fra Kapellskar i Sverige til Naantali i Finland. Mere om dette når vi kender resultatet.

Vi arbejder på mulighed for at danske deltagere i NCT kommer til at ligge samlet under NCT. Denne mulighed vil gælde for alle også dem som ikke har deltaget i fællesturen til Kiuruvesi. Dette vil højst sandsynligt kræve en tilmelding via DCU’s hjemmeside. Mere om dette når vi kender detaljerne.

Så der er al mulig grund til at følge med på DCU’s hjemmeside.

Image
NCT 2024
Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her