Grafik: Rikke Steenstrup

Coronavirus

Læs seneste nyt om DCU og corona/covid-19

Alle DCUs skønne campingpladser er åbne, og du kan trygt holde ferie hos os.

For corona advice and rules on DCU camp sites in English, please read here

Alle coronarestriktioner i Danmark er nu ophævet. Der vil fortsat være håndsprit på DCUs 20 campingpladser, lige som DCU naturligvis følger udviklingen og eventuelle nye anbefalinger - og opfordrer til, at vi fortsat alle sammen hjælper til med at passe på hinanden. 

Alle - også dagsgæster - er velkomne
Alle er velkomne på DCUs campingpladser, og du må også gerne få gæster.

Har du reserveret plads?
Hvis DCU igen skulle blive pålagt at begrænse antallet af gæster, vil DCU prioritere de gæster, der har booket først, da DCU er underlagt myndighedernes eventuelle udmeldinger ift. corona. 

Håndsprit og skilte
Du vil fortsat finde både håndsprit og skilte med anbefalinger om adfærd.
Husk også altid selv at vaske hænder, spritte af, holde afstand osv., så vi hjælper hinanden med at passe på hinanden. Har du særlige behov, så kontakt vores dygtige lejrchefer, som står klar til at hjælpe på den plads, hvor du gerne vil bo.

Legepladser, boldbaner, fælleskøkkener og pools er åbne
Legepladser, boldbaner, fælleskøkken, opholdsrum og pools er åbne. Har du konkrete spørgsmål ift. dit ophold på en af DCUs campingpladser, skal du kontakte den konkrete plads.

Hvis du er i karantæne for corona
Er du i karantæne, skal du blive hjemme. Oplever du tegn på coronasmitte, skal du følge Sundhedsstyrelsen anbefalinger, som du finder på www.sst.dk. Alle de forholdsregler, der gælder i samfundet generelt, gælder også på camping. 

Kredsarrangementer i DCU
I DCU har alle syv kredse årligt en hel del arrangementer og rejser til fordel for medlemmerne, og det er nu igen muligt at afholde arrangementer efter en periode, hvor meget har været aflyst pga. coronasituationen med lukkede grænser og andre restriktioner fra myndighederne. Det er vi rigtig kede af, og vi takker for den store forståelse, der har været overalt i landet.

Campingferie på DCUs mange fordelspladser
Husk, du også kan holde ferie på DCUs fordelspladser, som du finder Se alle DCUs fordelspladser her

Campingferie i udlandet
Det kan pt. være noget uoverskueligt at få et overblik over reglerne i udlandet. Vores bedste råd er, at du holder dig orienteret på Udenrigsministerets hjemmeside.
Du finder også relevant information om at rejse i EU og gode råd via artiklen her.

Tak for forståelsen og opbakningen
Mange – utrolig mange – viste både forståelse og opbakning i en meget svær tid. Tusind tak for det.

Kontakt DCU, hvis du er i tvivl om noget
Brug os - vi er lige her. Hvis du har spørgsmål, så står vi klar til at hjælpe. Det gælder både lejrcheferne på vores 20 campingpladser, medlemsservice på tlf. 33210600, på info@dcu.dk og hovedkontoret generelt. Der er ingen dumme spørgsmål i disse tider.
 

Tak for hjælpen. Vi glæder os til at se dig.