Grafik: Rikke Steenstrup

Coronavirus

Læs seneste nyt om DCU og corona/covid-19

Campingsæsonen 2022 står for døren, og du kan trygt holde ferie hos os.

For corona advice and rules on DCU camp sites in English, please read here

De danske myndigheder har fra og med tirsdag den 1. februar 2022 ophævet størstedelen af coronarestriktionerne i Danmark. Det betyder, at du ikke længere skal  bære mundbind eller visir på de af DCUs campingpladser, som har kiosk eller butik i forbindelse med receptionen, og hvor det tidligere har været et krav.

DCU naturligvis følger udviklingen og eventuelle nye anbefalinger - og opfordrer fortsat til, at vi alle sammen bliver ved med at passe på og selv og hinanden. 

Alle - også dagsgæster - er velkomne
Alle er velkomne på DCUs campingpladser, og du må også gerne få gæster.

Har du reserveret plads?
Hvis DCU igen skulle blive pålagt at begrænse antallet af gæster, vil DCU prioritere de gæster, der har booket først, da DCU er underlagt myndighedernes eventuelle udmeldinger ift. corona. 

Håndsprit og skilte
Du vil stadig kunne finde håndsprit på DCUs campingpladser.
DCU opfordrer også fortsat til at passe på sig selv og andre ved at vaske hænder, spritte af, holde afstand osv. Har du særlige behov, så kontakt vores dygtige lejrchefer, som står klar til at hjælpe på den plads, hvor du gerne vil bo.

Legepladser, boldbaner, fælleskøkkener og pools er åbne
Legepladser, boldbaner, fælleskøkken, opholdsrum og pools er åbne. Har du konkrete spørgsmål ift. dit ophold på en af DCUs campingpladser, skal du kontakte den konkrete plads.

Hvis du er i karantæne for corona
Er du i karantæne, skal du blive hjemme. Oplever du tegn på coronasmitte, skal du følge Sundhedsstyrelsen anbefalinger, som du finder på www.sst.dk. Alle de forholdsregler, der gælder i samfundet generelt, gælder også på camping. 

Kredsarrangementer i DCU
I DCU har alle syv kredse årligt en hel del arrangementer og rejser til fordel for medlemmerne, og det er nu igen muligt at afholde arrangementer efter en periode, hvor meget har været aflyst pga. coronasituationen med lukkede grænser og andre restriktioner fra myndighederne. Det er vi rigtig kede af, og vi takker for den store forståelse, der har været overalt i landet.

Campingferie på DCUs mange fordelspladser
Husk, du også kan holde ferie på DCUs fordelspladser, som du finder Se alle DCUs fordelspladser her

Campingferie i udlandet
Det kan pt. være noget uoverskueligt at få et overblik over reglerne i udlandet. Vores bedste råd er, at du holder dig orienteret på Udenrigsministerets hjemmeside.
Du finder også relevant information om at rejse i EU og gode råd via artiklen her.

Tak for forståelsen og opbakningen
Mange – utrolig mange – viste både forståelse og opbakning i en meget svær tid. Tusind tak for det.

Kontakt DCU, hvis du er i tvivl om noget
Brug os - vi er lige her. Hvis du har spørgsmål, så står vi klar til at hjælpe. Det gælder både lejrcheferne på vores 20 campingpladser, medlemsservice på tlf. 33210600, på info@dcu.dk og hovedkontoret generelt. Der er ingen dumme spørgsmål i disse tider.
 

Tak for hjælpen. Vi glæder os til at se dig.