(For)telte

Kampa lufter de nye 2019-modeller

Den engelske teltproducent er til 2019-sæsonen på banen med et stort program, der omfatter både for- og familietelte.

Det er blot seks år siden, Kampa sendte sine første luftfortelte på markedet, og selvom det nye produkt i begyndelsen blev mødt med en vis skepsis, er det siden gået stærkt for det engelske mærke, der i dag er en væsentlig aktør inden for såvel for- som familietelte.

Og selvom Kampa faktisk også sælger mange stangtelte, er det først og fremmest luftteltene, mærket har slået sig op på.

 

Kør væk fra teltet

Til kassevogn-, van- og autocamperfolket har Kampa til 2019-sæsonen et bredt udvalg af Drive Away-telte, der kan blive stående på campingpladsen, mens man kører på udflugt, og som kan pustes op via en enkelt luftkanal.

Den meget populære Motor Rally Air Pro-serie fås til 2019-sæsonen som Drive Away i både en 260-, 330- og 390-version.

Trip-, Action-, Motion-, Cross- og Touring-serierne, der primært henvender sig til van- og kassevognsfolket, har ligeledes forskellige Drive Away-modeller, der passer til vogne med højder fra 180 cm op til 300 cm.

Billede


Ny mulighed til autocampisterne

En interessant nyhed til autocampisterne er, at Kampa Motor Ace Air til 2019 fås i en All-Season 400-udgave.

Kampa præsenterede første gang All Season for et år siden i en Ace Air 400-udgave henvendt til fastliggerne i campingvogne. Det nye Motor Ace Air 400 All Season sigter på autocampister, der ønsker et telt, som er designet til at stå ude i længere perioder ad gangen, fordi det er fremstillet i en slidstærk Weathershield-kvalitet.

Motor Ace Air 400 All Season er i lighed med flere andre Kampa-telte konstrueret med systemet Dual Pitch Roof, der har en rigtig god ståhøjde over alt, og hvor der selv helt ude ved vinduerne er 183 cm fra bund til top.

Motor Ace Air 400 All Season fås i forskellige størrelser, så det passer til vogne i spændet fra 235 cm til 295 cm i højden.

 

En ny Club

For campingvognsfolket er den måske største Kampa-nyhed den nye Club Air Pro-serie, der fås i en 330-, 390-, 390 plus- og 450-version. Alle Club-teltene har en dybde på 275 cm, et dekorativt og funktionelt udhæng, gode muligheder for udluftning og fin ståhøjde takket være Dual Pitch Roof System. På 390-plus-versionen kan en tilbygning placeres enten i højre eller venstre side af forteltet, så den pladskrævende familie kan få ekstra albuerum.

– Jeg tror rigtig meget på Club-teltene. Det er et virkelig flot telt med udhæng, en god dybde og en masse fine muligheder. Jeg vil blive overrasket, hvis det ikke bliver Kampas bedst sælgende campingvognsfortelt på det danske marked, siger Peter Outzen, indehaver af Camping Agenten, der har agenturet for Kampa i Danmark og det øvrige Norden.

Billede

 

All-Season i flere serier

Ligesom sidste år fås Kampa Ace Air 400 også til 2019-sæsonen i en All Season-version. Nyt er det derimod, at All Season nu også findes i Grande Air-serien i både en 330- og 390-variant, begge med en dybde på tre meter. Til såvel 330- som 390-modellen er det muligt at tilkøbe udvidelser, der efter eget valg kan placeres i højre eller venstre side af forteltet.

 

Stort udvalg af familietelte

For familieteltenes vedkommende er især Hayling-serien, der både fås i en Hayling 4 og 6, populær i Danmark. Kampa tilbyder derudover også serierne Croyde, Watergate, Texel, Brean, Brighton, Bergen, Studland og Mersea i forskellige størrelser. Familieteltene kan både købes med luftstel og stænger, hvor sidstnævnte er de billigste – i runde tal koster stangtelte cirka det halve af luftteltene.

 

Du kan læse mere om Kampa for- og familietelte i næste nummer af Camping-fritid, der udkommer i begyndelsen af oktober.