Isabella North Nature kollektion 2018, fortelte, campingudstyr, campingtelt

Campingudstyr

Isabellas 2018-kollektion – alt til udendørslivet

Isabella er langt mere end fortelte. Deres 2018-kollektion er spækket med nyt campingudstyr, lige fra barnestol til sammenklappelige glas og elektronik.

Da Søren Odgaard, grundlæggeren af Isabella, skabte sit første telt i 1957, gjorde han det ud fra et ønske om at give folk en bekymringsfri ferie og skabe glæde ved udendørslivet. Hos Isabella arbejder de fortsat med afsæt i Sørens vision. Til 2018-sæsonen har Isabella konceptualiseret dette i en ny kollektion og stil, som de kalder North Nature.

Isabellas 2018 North Nature-kollektion er inspireret af historiske campingtraditioner, som handler om at komme ud, at være ét med naturen og nyde hinandens selskab. Det er en moderne udgave af det simple liv med komfortable og stilrene fortelte, telte og matchende tilbehør lavet til friluftslivet. 

North Nature-signaturen
Designet i North Nature-kollektionen er enkelt, elegant og afbalanceret. Stilmæssigt har Isabella i North Nature kollektion sigtet efter et stærkt visuelt koncept, hvor der er balance mellem design, farver, symmetri og kontraster. 

– Farverne i Isabellas North Nature kollektion er afdæmpede og rå med et touch af dybhavsblå. Alle farver har klare referencer til det nordiske udtryk og skandinaviske designtraditioner … Egentlig har vi taget det bedste fra 60 års erfaring med ind i North Nature-kollektionen, forklarer Design Manager hos Isabella, Anne Halskov. 

Billede
Isabella North Nature kollektion 2018, fortelte, campingudstyr, campingtelt


En fuldendt campingoplevelse
Den nye Isabella North Nature-kollektion spænder over et bredt produktsortiment. Kollektionen består af både fortelte, villatelte, møbler og køkkenudstyr. 

– Formålet med at lave en North Nature-kollektion er at skabe en synergi mellem de forskellige produktgrupper, som i sidste ende gavner slutbrugeren, der får en fuldendt campingoplevelse, fortæller Anne Halskov. 

Sammensæt din helt egen Camp-let
Camp-let er ligeledes en nyhed i Isabella-sammenhæng. Den danske teltvognsproducent blev opkøbt af Isabella Group ved årsskiftet og går nu under navnet Isabella Camp-let, som skaber værdi og synergi for både brand og produkt. Camp-let’en er stadig ligeså let og kompakt, som den altid har været. Den er skabt til at nyde camping i nærkontakt med naturen uden at undvære køkken, en rigtig seng og et overdækket opholdsrum. Isabella Camp-let konceptet er simpelt. Når man køber en Camp-let, får man en Camp-let-vognskal og vælger mellem tre forskellige telte, to forskellige køkkener og ekstra udstyr efter ønsker og behov. 

Fra barnestol til elektronik
Udover North Nature-kollektionen introducerer Isabella et hav af andre nyheder til 2018-sæsonen. Her lancerer de blandt andet et sammenklappeligt barnesæde, som kan klikkes på alle Isabellas campingstole og fungere som højstol. Derudover kommer der også en Loke-stol, som fås i to udgaver. En med højt og en med lavt ryglæn.

Billede
Isabella barnestol, sammenklappelig, stol, campingstol, campingudstyr


I deres nye køkkenudstyrssortiment lancerer de det smarte og innovative ”Buildaglass” som er et sammenklappeligt vinglas, der sættes sammen ved hjælp af en magnet. Glasset kan ligeledes skilles ad og pakkes sammen, så det næsten ingenting fylder. 

Billede
Isabella, vinglas, sammenklappeligt glas, campingudstyr, Buildaglass


En anden stor nyhed er Isabellas nye elektroniksortiment bestående af et pop up-tårn med stikdåse, der kan integreres i Isabellas opbevaringsskabe og en trådløs opladerplade, som kan sættes ind under toppladen i skabet. Opladerpladen kan oplade to mobiltelefoner og en tablet samtidig.

Billede
Isabella, trådløs opladerplade, opbevaringsskab