Isabella, Isabella-telte, telte, fortelte, 2017-nyhed, camping, campingudstyr, campingtelt, campingfortelt

Isabella 2017: Inspiration fra de gode gamle dage

Isabellas 2017-nyheder er fyldt med opdaterede klassikere og helt nye produkter.

Hos Isabella tænkes der altid nyt i udviklingsafdelingen, og de udvikler konstant på deres store sortiment. 2017-kollektionen byder bl.a. på nyudviklede og opgraderede produkter fra deres nuværende produktsortiment.

I den nye kollektion er telte og solsejl til T@B L400 TD og T@B RS 320 RS bl.a. blevet opdateret. 

Billede
Isabella, Isabella-telte, telte, fortelte, 2017-nyhed, camping, campingudstyr, campingtelt, campingfortelt

 

60 års jubilæum og de gode gamle dage i ny form 
De sidste 60 års erfaringer er gjort til en del af Isabella Moment 300-teltet. I Isabella Moment 300 er de bedste øjeblikke taget ud af historien i 1964 og opdateret til en 2017-version, som giver de bedste campingoplevelser som i de gode gamle dage. Man har endda bevaret farverne og linjerne i et telt, der dengang blev kaldt ”det absolut bedste på markedet”.

Billede
Isabella, 2017-nyhed, camping, campingudstyr, stol, campingstol
Book nye siddepladser til 2017
Også møbelsortimentet, som blev lanceret for blot et par år siden, er blevet udvidet og opgraderet. Den store succes har betydet, at der er lavet flere farvevarianter og lanceret en række nye stole, heriblandt Isabella Director’s Chair, der trods en vægt på kun 2,5 kg er imponerende stabil og robust, som det øvrige program: Den fås i mørkegrå og rød. Nyt på programmet er også en særlig ’reol’ til sko. Den er praktisk, fordi den holder styr på familiens fodtøj, og fordi den er sammenklappelig og ikke fylder noget, når den ikke er i brug. 

Ventura – her sparer du – men ikke på kvaliteten 
Også Ventura-linjen rummer nyheder og nye features, der gør dem værd at overveje, hvis man går efter et telt i en stærk holdbar kvalitet uden de mange detaljer, der kendetegner Isabella. Man får samme kvalitet i materialer, det eneste der er sparet på, er de detaljer, der koster mange timer på systuen. 

Pascal 390 bliver nu lanceret i hele Europa, en let teltdug med oppustelig stel, perfekt til den rejsende campist. Ventura-modellerne Pacific 300, Pacific 250, Marlin og Cadet lanceres nu med 100 % belagt polyester med coating og pvc-sokkel. Dertil kommer sandfarvet tagmateriale med tryk på indersiden, og flere modeller tilbydes i nye flotte farver. En anden nyhed er solsejlet Sun Q, der er et enkelt rejsevenligt solsejl, der har mange variationsmuligheder. 

Læs mere om Isabella og Ventura