Outwell, campingudstyr, kølebokse, køletasker

Hold maden frisk og drikkevarerne kolde på campingturen (2019)

Transport og opbevaring af friske madvarer kan være et problem på campingferien og skovturen, eller når man skal transportere maden hjem fra supermarkedet. Den enkle løsning findes i Outwell Cool ’n’ Go-kollektionen af kølebokse, køletasker og picnictasker.

Serien af ECOcool-kølebokse er designet fra bunden og blev lanceret mere end to år, før den afsluttende fase af EU's miljølovgivning trådte i kraft i 2015. Siden har serien udviklet sig til også at omfatte 24-liters og 35-litersmodeller, der er blevet opgraderet med den nyeste energibesparende teknologi og forbedret PU-isolering. 

Den EEI-klassificerede serie indeholder enten en 12 V eller 12 V/230 V strømforsyning, som kan holde indholdet hhv. 18-25 °C koldere end den omgivende temperatur eller ved 50-60 °C – perfekt til transport af takeawaymad! 35-litersmodellen er udstyret med et opdelt låg for at minimere temperatursvingningerne, når man skal have adgang til indholdet, og køleboksen har et køleelement, der fungerer som skillevæg.

Denne fokus på detaljen ses også i serien af køletasker. Materialevalget sikrer optimal isolering og ydeevne samtidig med, at de er nemme at pakke ned, både når de er foldet sammen og i brug. Farver, kanter og detaljer som bærehåndtag, der kan ændres til en skulderstrop, er en del af disse moderne produkter, der er lige så velegnede i haven og i supermarkedet, som de er på en picnic eller en campingplads.

Detaljerne går igen i den multifunktionelle Outwell Puffin-indkøbstaske med isolerende indsats, som er perfekt til småindkøb, mad og drikkevarer samt babymad og sutteflasker. Indsatsen kan fjernes, så Puffin kan fungere som en normal, flot indkøbstaske til hverdagsbrug.

Cool 'n' Go-seriens smarte design skjuler praktiske detaljer, og den nydesignede Shearwater fås i tre forskellige størrelser i slidstærkt polyester med isolerende sølvfarvet aluminiumsfolie indvendigt. Lågene i toppen kan åbnes helt, så tasken er let at pakke, og drikkevarer kan tages ud via en lille åbning, hvorved man undgår at lukke kulden ud. Små side- og frontlommer kan indeholde udstyr til skovturen. Taskerne har en praktisk regulerbar skulderstrop og er meget rummelige med fastgørelsespunkter til de dobbeltvævede rumdelere til Outwell-køleelementer.

Billede
Outwell, campingudstyr, kølebokse, køletasker, camping

Cormorant-serien består af tre størrelser isolerede køletasker i slidstærkt og vedligeholdelsesvenligt 400D-polyester med PEVA-inderstof. Alle tasker har indbyggede udvendige lommer og en regulerbar strop, der kan bruges som bærehåndtag eller skulderstrop. Taskerne har et stort hovedrum, indvendige netlommer til ekstra opbevaring og en praktisk, stor U-formet åbning. 

Den flotte Petrel-serie omfatter to firkantede tasker med praktiske frontlommer med lynlås til det vigtigste tilbehør og en lille netlomme indvendigt i låget. Begge modeller er sammenklappelige og fylder kun lidt sammenfoldet. De har et vandtæt, løst inderstof, der er nemt at rengøre. 

Billede
Outwell, campingudstyr, kølebokse, køletasker, camping

Middagen i det fri fuldendes af de smarte Outwell-picnictasker, der gør det let at planlægge måltiderne, med service og masser af opbevaringsplads for henholdsvis to og fire personer i Beecraigs-picnicrygsækken og Somerset-picnictasken. De behagelige bærehåndtag og skulderstropper gør taskerne lette at bære. 

Cool 'n' Go kollektionen byder også på Ragley-picnic-bestiksættet med knive, gafler og skeer til fire personer samt et skærebræt, dækkeservietter og en oplukker. Det er et komplet og praktisk sæt, som opbevares i det medfølgende etui, hvor det ligger klar til brug.