God påske

God påske til alle campister

Påsken står for døren, og det betyder, at landets campister lige nu er i fuld gang med at klargøre campingvognen og autocamperen til en ny sæson. Og de 21 DCU-Campingpladser står klar til at tage imod gæster.

Påsken står for døren, og det betyder, at landets campister lige nu er i fuld gang med at klargøre campingvognen og autocamperen til en ny sæson.

Påsketid er nemlig for mange lig med campingtid, og det kan man hurtigt aflæse i pladsernes mange aktiviteter for både børn og voksne. Der er lagt op til påskehygge med god mad og forhåbentlig masser af sol og lune temperaturer.

 

Alle typer af skønne campingpladser

DCUs 21 campingpladser, der alle er sæsonåbne nu, ligger alle enten naturskønt ved skov, strand og sø, så I kan tanke ny energi ved at boltre jer i naturen, eller også ligger de i nærheden af byer som Rønne, Viborg, Holstebro, Silkeborg, Ebeltoft, Aarhus og København, hvor I kan kombinere campingpladsens ro med byens puls og gå på museum, restaurant, cafe, i teatret eller lufte Dankortet på en shoppetur.

 

Fordele som DCU-medlem

Som medlem af DCU slår det ikke bunden ud af sparegrisen, når I snupper en forlænget weekend eller holder ferie, for på DCUs egne campingpladser får I 30 % rabat på overnatningstaksten, og børn og børnebørn under 12 år bor gratis med forældre eller bedsteforældre.

Er du pensionist, kan du ovenikøbet campere med 50 % rabat i lavsæsonen – dog ikke på helligdage og i sommerferien.

Dertil kommer, at DCU har en række medlemsfordele, så du som medlem får 15 % rabat på overnatningstaksten på cirka 90 danske fordelscampingpladser over hele landet, og du får rabat på museer, dyreparker og attraktioner, når du viser dit gyldige DCU-medlemskort.

Her kan du læse mere om DCUs campingpladser - og her kan du læse mere om DCUs fordelspladser.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 21 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her