Outwell Amber 350 SA, luftfortelte, fortelte, 2018 campingnyheder

Fortelte

Frisk stil og nye detaljer i Outwell-luftfortelte 2018

Innovation og stil forenes i den helt nye Outwell-kollektion af oppustelige fortelte, som byder på friske og rummelige design inspireret af det nordiske havmiljø.

De to serier omfatter fire modeller med i alt 11 størrelser, som dækker ethvert behov og kombinerer et flot udseende med smarte, praktiske skandinaviske designdetaljer, der passer til enhver campingvogn og gør udendørsoplevelsen endnu bedre. 

Nordic Shore-kollektionen består af Amber, Tide og Ripple, som er fremstillet af slidstærke, specialbehandlede mørkeblå Outtex 6000 HD-polyester, som er tætvævet og minder om canvas, men er blødt at røre ved. Materialeteknologien matches af det gennemtestede og meget populære Advanced Air Tube System med markedsførende Outwell One-go Inflation Technology. Resultatet er omhyggeligt gennemtænkte, brugervenlige modeller, som er nemme at rejse og fastgøre og giver stabil beskyttelse mod vind og vejr, hvilket gør udendørslivet endnu mere komfortabelt for kvalitetsbevidste campister i campingvogn.
 
Campister i campingvogn vil opdage, at det nye Outwell Pole-free Seal System nemt og hurtigt skaber en tæt forbindelse mellem forteltet og campingvognen uden brug af stålstænger. En integreret polstret stang holdes imod campingvognen ved hjælp af et regulerbart bånd, der sættes fast med pløkker og strammes.
 
Der er fokus på detaljen, og det omfatter tonede vinduer med 360-gardiner, ’aflynelige’ paneler, når man vil nyde det gode vejr, og stormstropper til det værste vejr. Den nye overdækning på siden af teltet er praktisk i dårligt vejr, og Amber har et dybt frontsolsejl, som understøttes af en regulerbar stålstang, samt tonede paneler i sidevæggene, som giver mere skygge og læ.
 
Nordic Coast signalerer ligeledes innovation, cool stil og friske design i Pebble-modellerne. Kollektionens specialudviklede slidstærke og flotte, prægede Outtex 3000 HD-polyesterstof sikrer i samspil med Rigid Air Systemet med formede luftrør fremragende vejrbestandighed og stabilitet. Det flotte Pebble-design er ligeledes forsynet med Outwell Pole-free Seal System, som sikrer en nem, problemfri og tæt forbindelse til campingvognen.
 
Formen på de tonede vinduer er inspireret af sejlbåde, og gardinerne har et diskret bølgemønster. Blandt andre detaljer kan nævnes ’aflynelige’ paneler til godt vejr og den nye overdækning på siden af teltet, til når vejret skifter.
 
Alle kollektioner suppleres af et bredt udvalg af ekstraudstyr, der gør campingoplevelsen mere komfortabel og bekvem. Dette omfatter: 

  • Gulvtæpper og underlag, herunder det nyeste slidstærke, bløde og rengøringsvenlige Continental-gulvtæppe
  • Loftsbeklædning
  • Understykke med opbevaring til fortelt
  • Højdejusteringsklodser til fortelte, som passer ind i lommerne ved luftstængernes nederste ende
  • Tætningsklodser til fortelte, som sikrer, at Pole-free Seal System-stangen sidder tæt omkring vinduerne
  • Med Annexe Sleep-varianterne, der kan lynes på, kan man montere en sovekabine på siden af Amber, Pebble og Tide-forteltene
  • Med Nordic Shore-kollektionens Annexe Air, der kan lynes på, kan man montere et kæmpestort sideindgangsparti på Amber og Tide-modellerne.
  • Indvendige rumdelere sikrer privatlivets fred og giver plads til opbevaring i Tide-modellerne
  • Vægpaneler med net sikrer insektfri ventilation og indgang i Pebble-modellerne
  • Solsejl, der monteres med kroge, giver solbeskyttelse på fronten af forteltet. Kan anvendes sammen med alle campingvogne og autocampere.

Se flere billeder nedenfor.