EuraMobil autocampere lagerføres igen i Danmark

Autocamp i Låsby – den danske importør af EuraMobil – har igen valgt at tage disse autocampere hjem til Danmark

I de seneste år har Autocamp kun hjemtaget EuraMobil på bestilling, men til sæson 2016 kommer EuraMobil med nogle meget spændende autocampere til en særdeles attraktiv pris, og det er især Profilia serien, der har imponeret den danske importør.
- EuraMobil er en kendt og respekteret producent af autocampere. De har lagt sig i teten når det gælder design og udvikling. og med den nye Profilia Mondial autocamper, er det lykkedes EuraMobil at fremstille en autocamper hvor kvalitet, design og ikke mindst pris går op i en højere enhed, siger Johannes Dahl fra Autocamp i Låsby.

Mondial er en specialserie fra EuraMobil som er skabt ud af to modeller fra Profilias delintegrerede autocampere, tre modeller fra Profilia One serien og en model fra EuraMobil Integra Line.

- EuraMobil er bygget med omtanke af mennesker som ved hvad det vil sige at rejse i en autocamper. Det kan man ikke undgå at mærke, når man kører i dem. Så ud over at være af høj kvalitet, så er en EuraMobil også meget komfortabel at opholde sig i, fortæller  Johannes Dahl.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her