Efterårsaktiviteter

Efterårsferie med familien for 150 kr./dag – uanset hvor mange I er

Det er efterårsferie, og uanset om du er til telt, campingvogn, autocamper eller hytte, har DCU en masse dejlige campingpladser at vælge mellem.

Trænger I til en afslappende efterårsferie lidt væk fra det hele? Tag på camping på en af DCUs 20 skønne pladser – ovenikøbet til en rigtig god pris.

 

150 kr./dag – uanset hvor mange I er

Tilbuddet gælder for alle medlemmer, der overnatter i egen enhed her i efterårsferien, til og med søndag uge 42. Det kan være i telt, teltvogn, campingvogn eller autocamper. Prisen inkluderer arealleje og personer, og den er den samme, uanset om I er 2, 3, 4 eller 6, der overnatter. Hvis I ønsker strøm, betales dette separat.

På mange af DCUs campingpladser er der masser af aktiviteter for både børn og voksne i efterårsferien. Kontakt den plads, der er familiens favorit, og hør nærmere.

Fælles for alle campingpladserne er, at de ligger helt fantastisk midt i nogle af Danmarks smukkeste landskaber med direkte adgang til dejlige gå- og cykelture. Der er også pladser tæt på Aarhus, Odense og København, så I nemt kan tage på shopping, gå på restaurant og besøge de kendte attraktioner. 

Se alle 20 DCUs campingpladser her

 

Nye medlemmer får resten af 2022 med i købet

Har du ikke været medlem i 2022, men melder dig ind i DCU i dag, får du resten af året med i købet kvit og frit. Så får du ikke kun glæde af det fordelagtige efterårstilbud på 150 kr./dag, men naturligvis også de mange øvrige fordele.

Her kan du eksempelvis spare penge på service af campingvognen eller autocamperen, få rabat på billetten til en masse spændende seværdigheder, have mulighed for at tegne en unik campingforsikring og meget, meget mere.

Se de mange fordele her - og husk: Der kommer hele tiden nye fordele til. Fordelene betyder, at et medlemskab af DCU er tjent hurtigt hjem.

Som medlem får du ydermere masser af inspiration til jeres andre ferier i Danmarks største campingmagasin, Camping-fritid, der leveres til din postkasse otte gange om året.

Du kan læse mere om, hvad du får som medlem af DCU og melde dig ind lige her.

 

Sådan bestiller du

Bestiller du online, forudbetaler du normalprisen ved bestillingen. Du skal huske at skrive kampagnekoden "EFTERÅRSFERIE" i bemærkningsfeltet. Når I ankommer til pladsen, refunderer vi rabatten, så du kun betaler 150 kr./dag.

Ankommer du til DCU-campingpladsen uden forudbestilling, fratrækkes rabatten med det samme​.

 

Yderligere praktisk information og betingelser

 • Husk at oplyse rabatkoden "EFTERÅRSFERIE" ved bestilling
 • Gælder overnatning i egen enhed – telt, campingvogn, autocamper mv.
 • Gælder for ophold i efterårsferien fra fredag 14/10 til søndag 23/10
 • Tilbud inkluderer ikke strøm
 • Tilbud gælder ikke eksisterende reservationer, kun nye
 • Gælder for medlemmer – hvis du ikke allerede er medlem, så meld dig ind nu og få hele 2023 og resten af 2022 med

 

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

 • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
 • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
 • Rabat på attraktioner i hele Danmark
 • Teknisk rådgivning
 • Rabat på service hos DCU Servicecentre
 • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her