DCU-Camping Aarhus - Blommehaven forår

DCUs pladser er i fin form til sæsonstart

Vinterens nedbør har ikke haft nævneværdig betydning på DCUs campingpladser, der alle står klar til at modtage gæster fra fredag 15. marts.

Hvis du tror, at vinterens megen nedbør gør det umuligt at campere, kan du godt tro om igen – i hvert fald hvis du gerne vil bo på en af DCUs campingpladser. For ganske vist har det regnet meget i vinter, og på dr.dk kunne man tirsdag 5. marts læse, at flere campingpladser i Syd- og Sønderjylland stod i vand op til anklerne. 95 % er ok Den beskrivelse kan DCU dog ikke genkende. Her meldes alle 20 campingpladser i fin form, inklusive DCU-Camping Kollund, som ligger i Sønderjylland tæt på den tyske grænse. 

– Vi har været i kontakt med lejrcheferne på vores campingpladser, og herfra er tilbagemeldingerne, at der er nogle få enheder, som har udfordringer med vand, men cirka 98 % af vores enheder er fine og kan uden problemer tage imod de forhåbentlig mange campister, som gerne vil på camping, når vi åbner 15. marts, siger DCUs landsformand Anne-Vibeke Isaksen. 

– Selvfølgelig kan vi risikere, at det i dagene lige op til sæsonåbningen vælter ned med regn, og det kan naturligvis ændre billedet, men lige nu ser langtidsvejrprognoserne ret fine og tørre ud, og hvis det holder stik, vil der ikke blive nogen problemer med at campere på DCUs campingpladser, tilføjer hun. 

Ni af DCUs 20 campingpladser har åbent året rundt, og yderligere 10 pladser åbner fredag 15. marts. Kun DCU-Camping Rønne Strand – Galløkken på Bornholm åbner senere. Det sker fredag 26. april.

God sæson.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her