Peter Sahl

DCU har ansat ny teknisk rådgiver

Peter Sahl har en lang fortid i autobranchen og har i mange år været teknisk konsulent og syns- og skønsmand hos FDM. Fremover skal han være teknisk rådgiver i DCU.

Tekst Torben Brandt

DCUs nye tekniske rådgiver, 54-årige Peter Sahl, ved en masse om teknik og er samtidig både kommunikativt stærk og vant til at rådgive medlemmer, for det har han gjort i en årrække hos FDM. Fremover er det DCU og campingunionens medlemmer, som kommer til at nyde godt af hans kvalifikationer.

Fortid hos FDM

Peter Sahl er uddannet automekaniker og har det meste af sit arbejdsliv beskæftiget sig inden for autobranchen. Ud over at arbejde som mekaniker har han blandt andet været bilprøveassistent hos Statens Bilinspektion, kundeansvarlig hos Peugeot Danmark, og fra 2010 til 2022 var han ansat i forskellige positioner hos FDM, blandt andet som teknisk konsulent og syns- og skønsmand.

Hos FDM sad han også med campingområdet, hvilket ikke lå ham fjernt, eftersom han tidligere har camperet i egen campingvogn sammen med sin kone og deres nu to voksne børn. Peter Sahl føler sig overbevist om, at de mange år i autobranchen vil være en fordel i stillingen som teknisk rådgiver i DCU.

– Min fortid i autobranchen gør, at jeg har et godt kendskab til mekanik i en bred forstand. Jeg har tidligere haft job, hvor jeg sad på importørens side af bordet, og så har jeg i mange år arbejdet hos FDM, hvor jeg sad på den anden side af bordet, fordi FDM er en medlemsorganisation. Her fik jeg en god fornemmelse af, hvordan medlemmer tænker, og hvad der ligger dem på sinde, og jeg tror, at mange af de mekanismer er de samme i DCU.

Jeg tror, at det vil være en fordel i mit nye job, at jeg har prøvet at sidde på begge sider af bordet. Og så glæder jeg mig bare til at kunne give DCUs medlemmer teknisk rådgivning og hjælpe dem med at træffe de bedst mulige valg i deres campingliv, siger Peter Sahl, der begyndte 1. december i DCU.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her