Caravelair, Caravelair Allegra 475, campingvogn, 2017-model, Camping Agenten

Caravelair 2017: Otte specielle modeller kommer til Danmark

Caravelairs 2017-program byder blandt andet på otte specielle modeller til det danske marked.

Caravelair er kendt for at levere kvalitetscampingvogne med en lav vægt til en fornuftig pris. Samtidig kan mange modeller vejes op, så de får en høj lasteevne.

Otte spændende DK Edition-modeller
Caravelair er blevet populær i Danmark, faktisk det ottende mest solgte mærke. Det er de bl.a. blevet, fordi de hele tiden lytter til, hvad efterspørgslen er. Den danske agent, Campingagenten, lytter meget til sine forhandlere og sørger, i det omfang der er muligt, for at bestille de modeller hjem i de udstyrsvarianter, forhandlerne mener, kan sælges. Blandt andet på grund af dette gode samarbejde kommer der til sæson 2017 otte specielle modeller hjem til Danmark.

De otte modeller er fra tre forskellige serier. Der er en enkelt Antarès, fem Antarès Style samt to Allegra-modeller. Fælles for alle otte modeller er, at de er udstyret med meget mere udstyr, end de ville være i standardversionerne. Udstyret varierer alt efter model, men der kan nævnes gulvvarme, XL-kompressor-køleskab, højere lasteevne ved opvejning, GRP-polyestersider og tag og meget mere. 

Billede
Caravelair, Caravelair Allegra 475, campingvogn, 2017-model, Camping Agenten


 

Campingvogne med lav vægt
Der er meget fokus på vægt og lasteevne i øjeblikket, og Caravelair er rigtig gode til at producere campingvogne, der holder en lav vægt. Det betyder også, at de kan trækkes af de fleste biler. Mange af Caravelairs campingvogne har en egenvægt på under 1.000 kg. Samtidig giver de mulighed for at få flere af deres modeller vejet op til en højere vægt, hvis man har mulighed for at trække dette med ens bil. Dette giver en meget stor frivægt til bagage og udstyr som mover, aircondition m.m. 

Billede
Caravelair, Caravelair Allegra 475, campingvogn, 2017-model, Camping Agenten

 

Læs mere om Caravelair