Camping-fritid #3 2020

CAMPING-FRITID

Camping-fritid #3 2020 er på gaden!

I disse dage udkommer marts-udgaven af DCUs medlemsmagasin Camping-fritid med masser af læsestof om campinglivet. Du kan blandt andet glæde dig til et stort tema om autocampere, hvor vi undersøger lydniveauet i seks forskellige vogne, vi giver gode råd til køb af brugt autocamper, vi sætter to lækre autocampere op mod hinanden i en duel og meget mere.

Vi bringer også de seneste  campingnyheder fra Skandinaviens største feriemesse, Ferie for Alle, og vi har rejseberetninger fra så forskellige destinationer som en autocampertur til Sverige og fra eventyreren Bjørn Wils, der er rejst med kone og to små børn i teltvogn med kurs mod Mongoliet. Den slags kommer de færreste til at gøre i livet, men eventyreren giver mange gode råd og tips, som andre kan drage nytte af, når de planlægger deres egen tur.

Vi giver også eksempler på en håndfuld skønne, norditalienske campingpladser, der er værd at besøge. Der er flere måneders produktionstid på hvert nummer af Camping-fritid, og den oversigt blev lavet på et tidspunkt, hvor corona-situationen ikke havde udviklet sig så dramatisk, som det nu er tilfældet. Så lige nu hverken skal eller må du rejse til Italien eller nogen andre steder for den sags skyld, men når vi forhåbentlig engang er på den anden side af denne sygdom, og det igen er muligt at rejse ud, kan pladserne bestemt anbefales.

Ja tak, modtag Camping-fritid

Læs Camping-fritid online (kun for medlemmer)