Bürstner, autocamper, innovationspris, European Innovation Award 2017

Bürstner-autocamper vinder pris ved European Innovation Award 2017

Juryen for European Innovation Award udtaler: ”Den tyske Bürstner fabrikant har formået at gøre Lyseo T 744 til et unikt opholdsrum for folk, der elsker at rejse”.

Juryen bestod af tolv redaktører fra kendte europæiske tidsskrifter inden for campingindustrien. Priserne hører til blandt de vigtigste udmærkelser i branchen.

I kategorien: Den mest innovative indretning inden for autocampere blev vinderen udpeget på grundlag af over 100 besvarelser. Her kunne Bürstner indtage førstepladsen med sin nye autocamper Lyseo T 744. For juryen var det i bedømmelse afgørende, at Lyseo T 744 med sin innovative grundplan har omdefineret, hvordan det er muligt at bo i en autocamper.  

Det smarte koncept med hæve/sænke-sengen gør det muligt at skabe en autocamper som en ”treværelses lejlighed”. Hæve/sænke-sengen i den bageste del kan sænkes ved at trykke på en knap, hvorved rummet ændrer sig. En hyggelig seng for to er nu tryllet frem. Når natten er omme, køres sengen sammen med dyner og puder, op under loftet og forsvinder helt væk, og en komfortabel og rummelig stue træder frem igen. Midt i autocamperen er køkkenet på den ene side og overfor badeværelset. I den forreste del af autocamperen er spisestuen med plads til fem personer.

Dertil kommer, at det er muligt at bestille en ekstra hæve/sænke-seng i det forreste område i autocamperen. Hæve/sænke-sengen vil således om dagen være meget diskret parkeret oppe under loftet. Dette gør det muligt at kunne tilbyde to ekstra senge uden besværlig opredning.

Disse er alle aspekter, der øger ”føl dig hjemme”-faktoren, og har bidraget til, at Lyseo T 744 vandt førstepladsen i European Innovation Award.

Der er mulighed for at se Bürstner-campingvogne på Ferie-Fritid-messen i Odense i dagene den 27.-29. januar. På messen Ferie For Alle i Herning i dagene den 24.-26. februar er både autocampere og campingvogne repræsenteret.

Vendelbo Vans i Tårs er eneforhandler af Bürstner-autocampere i Danmark.

Image
DCU medlemskab collage

Danmarks største camping-fællesskab

Bliv medlem af Dansk Camping Union og få:

  • 30% rabat på DCUs 20 campingpladser
  • 15% rabat hos 90 DCU fordelspladser
  • Rabat på attraktioner i hele Danmark
  • Teknisk rådgivning
  • Rabat på service hos DCU Servicecentre
  • Magasinet Camping-fritid otte gange årligt

Bliv medlem her