Bookingbetingelser Viborg Sø

Information om køb af overnatning på DCU Viborg Sø Camping.

Salg og levering

I det følgende finder du nyttige oplysninger om brug af booking af plads på DCU Viborg Sø Camping. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine oplysninger, hvordan du modtager en kvittering for et køb og meget mere.

Betaling

Alle priser i er skrevet i danske kroner, inklusive moms og alle afgifter med mindre andet er angivet og klar i den situation. 

Betaling sker ved hjælp af en af de accepterede betalingskort / kreditkort til online booking, herunder Visa, Mastercard.

Ekspeditionsgebyr

Ved ophold som bookes online pålægges ikke ekspeditionsgebyr. Der kan ikke online-bookes de 1. 14 dage frem, da der hænges pladsoversigter ud på dørhåndtaget med ledige pladser, når receptionen er lukket. Bookes samme online rejse telefonisk eller ved personlig betjening opkræves et gebyr på kr. 35,- pr. booking. 

Betalingsregler for fastliggere

Sæson

Depositum

Resterende beløb betales

Forsæson

 

kr. 1.000,-
betales ved afrejse året før, dog senest 1. november året før

Rest depositum 1/2 sæson - 1000 kr. betales senest D. 20.1- i året for sæsonstart.

Senest. D. 01.03- i året for sæsonstart.

Hel Sæson

 

kr. 2.000,-
betales ved afrejse året før, dog senest 1 november året før.

Rest depositum 1/2 sæson - 2000 kr. betales senest D. 20.1- i året for sæsonstart.

 

Senest D. 01.03 - i året for sæsonstart.

Eftersæson

kr. 1.000,-
betales året før eller senest 1. juli samme år.

Ved ankomst

  

  

Betaling for Udlejningsenheder/Enheder

Enhed

Depositum

Ikke DCU medlem:
Resterende beløb betales

DCU medlem:
Resterende beløb betales

Hytte leje

Hele beløbet

0 dage før ankomst

0 dage før ankomst.

Udlejningsvogn  

Hele beløbet

0 dage før ankomst

0 dage før ankomst.

    

Pladsenhed

kr. 300,-
dog maksimalt bookingens pris

45 dage før ankomst

0 dage før ankomst.

Regler og betaling for rengøring fremgår af bookingbekræftelsen.

Betalingspåmindelser udsendes efter følgende struktur

Betalingspåmindelse 1

40 dage før ankomst

Betalingspåmindelse 2

35 dage før ankomst

Sletning af reservation

30 dage før ankomst

Informationer om handel på internettet

Du kan trygt handle i DCUs bookingsystem. Du er som forbruger som udgangspunkt sikret i forhold til eventuel misbrug af dit kreditkort på nettet. Derfor er der ikke nogen selvrisiko ved misbrug af dit betalingskort via internettet. Du kan læse mere om, hvordan du som forbruger skal forholde dig til betalinger på nettet på følgende hjemmesider: www.betaling.dkwww.fdih.dk.

Ændring af booking

For ændring af booking skal du kontakte campingpladsen. 

Forsendelse og levering

Du vil ved booking og betaling af en hytte, et værelse, en plads til eget telt, eller en plads til egen campingvogn eller autocamper, få forevist en booking bekræftelse/kontrakt fra campingpladsen, hvori regnskabet for dit køb fremgår. Kontrakten kan printes ud fra hjemmesiden efter gennemført booking. Bookingbekræftelsen sender vi også til den e-mail, du har givet i bookingoprettelsen.

Levering af det bestilte produkt sker ved ankomst hos campingpladsen på ankomstdagen (og afsluttes ved afrejse på afrejsedagen). Begge disse tidspunkter oplyses i den ovennævnte kontrakt. Det bestilte produkt kan ikke overdrages til andre eller ombyttes til kontanter.

Fortrydelsesret og refusion

Fortrydelsesret og refusion for fastliggere

Du har som fastligger mulighed for at annullere din booking på følgende vilkår:

  • Ved afbestilling mere end 30 dage før ankomst, godtgøres hele pakkeprisen, dog fratrækkes depositum,- som afbestillingsgebyr.
  • Ved afbestilling mellem 30 dage og 14 dage før ankomst, godtgøres 50 % af opholdets pris, dog ikke depositum, der fratrækkes afbestillingsgebyr som afbestillingsbebyr.
  • Ved afbestilling mindre 14 dage før ankomst, sker der ingen godtgørelse.

Er du startet på din ferie hos os, er den bookede periode bindende og kan ikke overdrages til andre.

Fortrydelsesret og refusion for udlejningsenheder/enheder

Du har mulighed for at annullere din booking på følgende vilkår:

  • Ved afbestilling mere end 30 dage før ankomst, godtgøres hele pakkeprisen, dog fratrækkes 300,- som afbestillingsgebyr.
  • Ved afbestilling mellem 30 dage og 14 dage før ankomst, godtgøres 50 % af opholdets pris, dog ikke afbestillingsgebyret på 300,-.
  • Ved afbestilling mindre 14 dage før ankomst, sker der ingen godtgørelse.

Er du startet på din ferie hos os, er den bookede periode bindende og kan ikke overdrages til andre.

Registrering af oplysninger

Campingpladsen registrerer dit navn, din adresse, din e-mail samt andre oplysninger afgivet i forbindelse med købet i sit kundekartotek. Oplysningerne videregives ikke, men campingpladsen beholder registreringen i 5 år.

Campingpladsen anvender cookies og en sikker forbindelse til at skabe sikkerheden om de oplysninger, som du afgiver på siden.

Ved betaling med kreditkort sker registreringen via en sikker server, hvor oplysningerne krypteres før de sendes over internettet.

Campingpladsen tager forbehold for prisfejl i online booking, det er således altid de oplyste priser på hjemmesiden, der er gældende.

Reklamationsbehandling

Hvis du af en eller anden grund ikke modtager din kontrakt, som bekræfter dit køb, og du ikke har modtaget en fejlmeddelelse fra systemet, så kan du skrive til nedenstående adresse eller telefonnummer.

Klager over bookingforløbet, selve bookingen eller produktet (opholdet) skal ske indenfor rimelig tid, efter du har opdaget fejlen eller burde have opdaget fejlen ved almindelig gennemgang af din kontrakt. Du kan klage skriftligt eller mundtligt. Ét år efter modtagelsen af varen (opholdet) ophører retten til at klage i henhold til Købelovens §83, stk. 1, medmindre andet er aftalt.

Når campingpladsen modtager din klage over en vare, behandles klagen hurtigst muligt.

Campingpladsen vil tage stilling til om den modtagne vare skal refunderes, ombyttes eller om der skal gives prisnedslag.