Artikel 4 Kreds. sensommer tur 2018 til Innsbruck i tiden 2/9 til 14/9

Billede

Vi skal tilbringe 12  dage på Ferieparadis Natterer see (www.natterersee.com)  denne camping plads som ligger i natur skøn område kun 7 km. fra Innsbruck  . Denne fantastiske by som er 800 år gammel, ligger i det sydvestlige Østrig og er hovedstaden i Tyrol . 

Byen ligger ved floden Inn og er et populær vintersports sted, hvor der er afholdt Olympiske vinterlege 2 gange i 1964 og i 1976 . I det 12. århundrede var Innsbruck en vigtig mellemstation på handelsruterne fra Italien og Schweiz til Tyskland. Byen har mange gamle bygninger som Franciskansker kirken og fyrsteboliger fra det 15. århundrede med den berømte balkon og det gyldne tag. 

Vi får en guidet tur i Innsbruck, og efter turen ender vi ved kabelbanen hvor vi skal op til Seegrube der har den mest fantastiske panorama udsigt . Her vil der blive serveret  frokost.

Billede

Hver dag flere gange om dagen går der gratis bus fra campingpladsen til Innsbruck, så hvor der er en fridag kan man benytte sig af dette tilbud.

Vi skal  ud og køre med Europas ældste damptog, toget går fra Jenbach til Seespitz og der skal vi sejle en tur på Achensee som er Østrig største sø, ombord vil der blive serveret frokost.

Der vil også være en tur til Swarovski Cristal Worlds,  hvor der er blevet fremstillet smykker-lysestager-og figurer siden 1895. De helt unikke ting i krystal fremstår så fantastiske så man fristes til at købe det hele. Efter dette skal vi til Tratzberg slot hvor vi spiser frokost på slottets restaurant, der har traditioner  som ligger 500 år tilbage, så måske vil vi føle os som grever og baroner. 

Selvfølgelig skal vi have  en tyroler aften med mad og musik ,vi bliver hentet på campingpladsen af hestevogne.

Vi skal vi på en travetur i Rosengarten Canyon, turen er på ca. 2 km. Derefter skal vi besøge bryggeriet Starkenberg Bier hvor vi skal smage på det lokale øl og spise.

Der vil være tur til Kramsach hvor vi skal se en Tyrolerfarm som er et museum, der består  mange gamle gårde og huse fra 16. til 19. århundrede. Her skal vi have frokost i Wirtshaus Rohrerhof med rigtig bondemad. Efter frokost går turen til Rattenberg, hvor vi skal besøge et glasværksted  www.kisslinger-kristall.com  og  her er der mulighed for at købe deres glaskunst. Bagefter skal vi på cafe www.cafehacker.at  hvor vi skal have kaffe og kage.

Billede
 

I turen er der 12 overnatninger, 5 frokoster, 3 aftenmenuer samt indgang til de forskellige ting med guider plus en gang kaffe og kage.

Desværre har det ikke været muligt at få en dansk guide. Så de guidede tur vil være på engelsk.

Turen kommer til at koste 11500,00kr. 

Håber dette har vakt jeres interesse så hold øje med 4.Kreds hjemmeside  

Tilmelding via kredses hjemmeside fra d. 4. til 24. juni. 

Ved spørgsmål kan i kontakte turlederne 

 

Lene og Bjarne Hansen  mobil  21476724 E-mail skaga145@skagennet.dk 

Finn og Else Ljørring mobil 40829463 E-mail  filj@tulip.dk