Årets første campingmesse i Gigantium, Aalborg

Campingnyheder

2020 skudt i gang med velbesøgt campingmesse

Det nye år var kun få dage gammelt, da Gigantium i Aalborg slog dørene op til årets første campingmesse, som blev besøgt af godt 13.000 mennesker.

Hvis arrangørerne på forhånd var nervøse for, at det ville gå ud over besøgstallet at rykke Camping 2020 fra Aalborg Kongres & Kultur Center i centrum af byen til Gigantium i udkanten af Aalborg, viste frygten sig ubegrundet. For med et besøgstal på over 13.000 bakkede publikum flot op om Camping 2020, som er årets første messe på dansk jord. 

Tre haller

De haller, som normalt danner rammen om den nordjyske bys håndbold- og ishockeymandskaber, var i weekenden 10. til 12. januar omdannet til et slaraffenland for campingentusiaster. Og var man kommet for at kigge efter krydstogtferie eller charterrejser, spejdede man forgæves. For Camping 2020 er en rendyrket campingmesse, som nyder stor opbakning fra både lokale udstillere og det nordjyske publikum, som kunne boltre sig i tre haller. Den ene hal var fyldt med fortelte, campingudstyr og campingvogne fra alle de toneangivende mærker, mens der i den anden dels var en bred palet af fritidsbiler og autocampere, dels et stort udvalg af de eksklusive campingvogne fra svenske Polar.

 

Billede
DCU til campingmesse i Aalborg
Den tredje hal, hvor DCU var placeret, bød på en blanding af udstyr og – primært lokale – campingpladser. Weekenden igennem kiggede mange medlemmer forbi DCUs stand for at få et godt råd, en fordelsbog eller en campingsnak, men også en række nye medlemmer dukkede op. 38 nye DCU-medlemskaber blev det til fordelt på 23 familie- og 15 pensionistmedlemskaber.