Stævne Mariager camping


4. Kreds - Nordjylland
-
1250.00

29. april til 2. maj

Store Bededagsstævne

Vi skal en tur til Mariager hvor vi skal ligge på Mariager Camping, www.mariagercamping@dk, Ny Havnevej 5 A, 9550 Mariager, det er en fantastisk plads der ligger lige ned til Mariager fjord og i gå afstand til havnen, skoven og ikke mindst Mariager by, også kaldet Rosernes by. Det er en by fyldt med charme og atmosfære, skæve bindingsværks huse der er prydet med roser fra de springer ud til langt hen på efteråret, veje der er belagt med brosten, bare det at gå en tur i den gamle bydel er en oplevelse i sig selv, der kunne man passende holde en lille pause på det hyggelige torv og spise en lækker is i nybagte vafler, eller drikke en øl på det gamle Hotel Postgården der er fra 1700 tallet, selve Mariager er en lille købstad fra 1400 tallet, indtil da var det kun et lille fiskerleje og færgested.

Af attraktioner er der også Rosenhaven der har 400 forskellige sorter, veteranjernbanen, turbåden Svanen der sejler på Mariager fjord, Mariager Saltcenter, Klosterkirken, Mariager museum der er indrettet i en 300 år gammel købmandsgård, museum Mineseum der har en unik samling af dukker og dukkehuse, møbler og tro kopier af virkelige slotte/huse, museet er privatejet, men der er åben for offentligheden et par gange om ugen, dette er kun nogle få ting af hvad der er at opleve i og omkring Mariager, og det hele er i gå afstand fra Campingpladsen.

Overordnet program på stævnet vil være at vi ankommer i løbet af torsdagen den 29. april, og når alle har fået stillet op og kommet på plads skal vi have nem aftensmad, vi går derfor op på Hotel Postgården hvor vi skal have stegt flæsk, fredag den 30. april (Store Bededag) skal vi besøge Mariager Saltcenter hvor vi får en rundvisning der afsluttes med kaffe og kage på Cafe Saltcenter, hvis der er nogen der har lyst kan de kan de også starte med en let frokost inden rundvisningen på Cafe Saltcenter, men det er helt frivilligt og for egen regning. Lørdag den 1. maj er der planlagt en guidet tur i Mariager by.

Vi håber og beder til at der bliver så meget styr på Covid-19 inden så vi kan gennemføre det, vi tror alle nu trænger rigtig meget til komme ud og gøre noget sammen igen.

Skynd jer derfor at sætte kryds i kalenderen at i er optaget i denne lidt forlængede weekend og tag med os til Mariager.

Stævnet koster kr. 1250,00 for Campingvogn med 2 personer, det dækker 3 overnatninger excl. strøm, spisning på Hotel Postgården, besøg på Mariager Saltcenter og guidet tur i Mariager By.

Stævne priser excl. strøm.

Enhed med 2 personer1.250,00 kr.
Enhed med 1 person750,00 kr.
Ekstra voksen475,00 kr.
Børn under 12 år435,00 kr.
Hund30,00 kr.

Tilmelding er fra den 7. marts til og med den 29. marts, eller til der ikke er flere pladser, så det er med at være hurtig.

På grund af Corona regler bedes i vente med at indbetale deltager beløbet til i får en bekræftelse på at stævnet bliver gennemført.

Beløbet bedes indsat på Danske Bank konto REG. 4316 KONTO 13117950

Der tages forbehold for ændringer.

 

Med venlig hilsen turlederne

 

Finn og Else Ljørring tlf. 40829463 mail: kreds4@dcu.dk

Birthe og Kurt Nielsen tlf. 51250570 mail: jordbroen@gmail.com

 

 

 

Program:

Torsdag 29. april

Kl. ? Ankomst

Kl. 17:30 Velkomst

Kl. 18:30 Spisning på Hotel Postgården

Fredag 30. april

Kl. 13:00 Besøg på Mariager Saltcenter

Lørdag 1. maj

Kl. 13:00 Guidet tur i Mariager by

Søndag 2. maj

Kl. 10:00 Evt. Trimbingo efterfulgt af afslutning ca. kl. 11:00 med tak for denne gang

 

Vi har nu nået de 25 vogne som vi kan have med på dette stævne, det er selvfølgelig glædeligt, men trist for dem som ikke nåede at tilmelde sig, vi laver derfor en venteliste ifald der af den ene eller anden grund er nogen der springer fra. I kan sende en mail til jordbroen@gmail.com med jeres navne, adresse, tlf.nr., m.v., og det vil selvfølgelig være efter de samme regler, dem der melder sig først på ventelisten vil også stå først til at komme med i tilfælde af afbud.