Bål

Sankthans stævne på DCU camping Ejsing strand

-
570.00

Vi har valgt at tilslutte os børnekassens arrangement Sankthans aften på pladsen. Det betyder, at børnekassen starter med salg af pølser og brød – kartoffelsalat og frikadeller til 25 kr. pr. ret. Drikkevarer: øl/vand 10 kr., 1 flaske vin 60 kr. En stor fadøl 30 kr., en lille fadøl 15 kr. Man må selvfølgelig også tage sit eget mad og drikkevarer med.

Efter bålet vil der være mulighed for at købe kaffe og kage til 10 kr. ved fællesstuen på campingpladsen. Der vil også være børnebål med snobrød, pandekager og popcorn. Overskuddet fra dette salg går ubeskåret til børnekassen på campingpladsen.

Lørdag kører vi til Vinderup, hvor vi skal besøge det renoverede vandtårn i byen. Ved vandtårnet vil der være orientering om vandtårnets historie, samt en fortælling om selve renoveringen samtidig med besøg i tårnet.

Efter besøget i vandtårnet, går vi i samlet flok til lystanlægget i byen, hvor vi spiser vores medbragte mad. Turlederne underholder med historie omkring Vinderup by og lystanlægget.

For parkering i Vinderup, anbefaler vi parkeringspladsen bagved SuperBrugsen.

Resten af dagen er til fri disposition. Ideer til hvad man kunne se, når man nu er alligevel er i Vinderup. Gå en tur i hovedgaden og se det gode udvalg af specialbutikker. Kør en tur til Handbjerg Marina og er man historisk interesseret, kunne man køre til skoven ved Rydhave slot og se stedet hvor den lokale modstandsbevægelse gemte sine våben under 2. verdenskrig. Hvis nogle har lyst til mere, så har turlederne nogle forslag.

Hjemme på campingpladsen igen, har søde Majbritt lovet at lave mad til os lørdag aften. Her får vi 2 slags kartofler, 2 slags salat og 2 slags kød. I har derfor mulighed for helt at slippe for at lave aftensmad denne weekend.

Program:

Fredag. 23/6 (Sankthansaften
Ankomst
KL. 17.00 Standerhejsning
Kl. 18.00 Salg af pølser og brød – kartoffelsalat og frikadeller og drikkevarer.
Kl. 19.30. Bålet tændes og midsommervisen synges, og der vil være båltale.

Lørdag d. 24/6.
Kl. 10.30 mødes vi ved vandtårnet
Kl. 18.00 fællesspisning i fællesrummet på campingpladsen.

Søndag d. 25/6.
Kl. 10.00 Standerstrygning.

Tak for denne gang.

Pris 570 kr. for en enhed med 2 personer, dækker 2 overnatninger m/strøm, mad lørdag aften og guider. For 1 person i enheden er prisen 335 kr. en ekstra person u. 12 år 100 kr. Ung u 18 år 240 kr. Ekstra voksen 285 kr.

Tilmelding på hjemmesiden fra d. 15/5 – 4/6.

Med venlig hilsen
Lene og Lars Mortensen 41614570
Anna Lene og John Pedersen 21489858

Du skal logge ind for at kunne tilmelde dig.

Log ind her