Flag Dannebro DCU

Lang påsketur til Camping Orchidea

5 Kreds påsketur til Lago Maggiore i Italien.
Camping Orchidea, Via 42 Martiri, 20 - 28831 FERIOLO DI BAVENO (VB)

-
5299.00

5 Kreds påsketur til Lago Maggiore i Italien.

Turen har været aflyst flere gange p.g.a. corona situationen, og vi genoptager den nu. Vi har fået aftale med Camping Orchidea, Via 42 Martiri, 20 - 28831 FERIOLO DI BAVENO (VB)

Campingpladsen er omgivet af skøn grøn natur, og ligger placeret direkte ned til søen Maggiore. Der er god mulighed for at begive sig ud i naturen og få oplevet lidt af landskabet omkring Maggiore søen. Tag eventuel en tur til byerne Baveno, Stresa eller Verbania, som byder på historie, kultur, arkitektur og natur. Derudover kan I tage på markeder, som er en italiensk tradition. Enhver by omkring søen Maggiore, har et marked, hvor der kan købes lækre italienske specialiteter med hjem. I kan henvende jer i receptionen ang. åbningstider og lokation af markederne.

Vi har planlagt en tur, hvor vi først kører med bus og derefter med panoramatog til Locarno i Schweiz. Her bliver der mulighed for at gå rundt på egen hånd og f.eks. købe noget at spise. Senere bliver vi kørt i bus direkte fra Locarno til campingpladsen.

En anden tur går til Uriezzo kløfterne, hvor vi skal på en guided vandretur. Her er dybe kløfter med stier og broer, som også byder på et komplekst økosystem med forskellige plantearter så som mos og bregner. Til turen vil vi få udleveret en picnic. Efter vandreturen vil vi blive kørt til vinsmagning og efterfølgende retur til campingpladsen.

Vi skal på en sejltur til Isola Bella. Her vil vi få en guided rundvisning i paladset og haven. Herefter bliver vi sejlet til  Isola dei Pescatori, hvor vi går rundt på egen hånd, og evt. køber noget at spise.

På turen vil vi byde på en velkomstmiddag på en af campingpladsens restauranter, og vi skal selvfølgelig også have langbord. Der bliver også tid til hyggeligt samvær og tid på egen hånd.

Pris for enhed med 2 personer: 5.300,00 Kr.
Pris for enhed med 1 person: 4.450,00 Kr.

Tilmelding fra mandag den 24. jan. 2022 kl. 18.00 til søndag den 30. jan. 2022.

RET TIL ÆNDRINGER FORBEHOLDES

Turledere:
Kirsten og John Sülau Jørgensen  24 24 71 74
Anne-Birthe og Harry Christensen 20 83 60 52

Du skal logge ind for at kunne tilmelde dig.

Log ind her