Nørre Lyngvig

Indvielse af DCU Camping Lyngvig Strand

-

Indvielse af ny campingplads
Det har sikkert ikke forbigået jeres opmærksomhed, at DCU har købt en ny campingplads, nemlig DCUCamping Lyngvig Strand.

Dette skal selvfølgelig festligholdes efter alle kunstens regler. Det vil vi gøre i Bededagsferien 4. maj – 7. maj.

På Lyngvig Strand bor du midt i den uberørte natur, men med alle bekvemmelighederne fra en campingplads. Pladsen ligger midt mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord og byder på direkte adgang til en af Danmarks bedste badestrande. Der er derfor rige muligheder for at opleve Vesterhavets smukke natur, uanset om du foretrækker at tage turen til lands eller i vandet.

Udforsk den omkringliggende vilde natur, gå en tur langs Vesterhavets kyst og hør hvordan bølgerne slår ind over stranden. Du kan oven i købet være så heldig, at du finder et stykke rav på stranden. Eller spring på cyklen og kør gennem det smukke hedelandskab ud til Lyngvig Fyr. Med placeringen midt mellem hav og fjord, er Lyngvig Strand det optimale feriested for enhver vandsportsudøver. Der er masser af muligheder for at kaste sig ud i Vesterhavets udfordrende bølger eller fladvandet i fjorden.

1

Der er rigeligt med plads til at boltre sig på de tre forskellige legepladser, så der bliver ikke mange sekunders kedsomhed for familiens yngste. Derudover har hele familien mulighed for at nyde en svømmetur i den indendørs swimmingpool.

Indvielsesdagen fredag den 5. maj vil starte med fanemarch med de 7 kredses faner, hvor Horsens Garden vil guide os en tur rundt på pladsen. Efterfølgende indbyder DCU til reception, hvor Ringkøbing-Skjerns Borgmester Hans Østergaard vil klippe snoren og sige et par ord. Derefter byder DCU på lidt godt til maven og ganen.

 

Indvielsesdagen afslutter vi med en festaften med musik af Rabalder. Rabalder er et Gasolin/Kim Larsen kopiband, som vil tage os med på en nostalgisk tur gennem Gasolins fantastiske univers. Derudover krydres musikken med en masse af de gode nye numre fra Kim Larsens tid efter Gasolin.

Menuen fredag aften vil bestå af forretten hjemmelavet tunmousse med fjordrejer og surcreme. Hovedretten vil være helstegt pattegris lavet på pladsen med flødekartofler og 3 slags salat. Der vil være friskbagt brød og smør til forret og hovedret.

Weekenden vil blive arrangeret som et stævne, hvor der vil være aktiviteter for både børn og voksne. Vi kan bl.a. nævne ”Gå så går det nok”, som er en gåtur i området med landsformand Anne Vibeke Isaksen. for børnene vil der bl.a, være pool party.

1

Tilmelding til dette stævne starter mandag 27. februar kl. 19:00 og slutter den 2. April

Program:

Torsdag::
Ankomst

Fredag:
Kl. 09.30 Standerhejsning
Kl. 11.00 March rundt på pladsen med Horsens Garden og fanerne fra de 7 kredse.
Kl. 11.45 Borgmester Hans Østergaard klipper snoren og siger et par ord
Kl. 12.00 – 14.00 Reception i teltet
Kl. 16.30 Borddækning
Kl. 18.00 Festmiddag
Kl. 21.00 Rabalder spiller op
Kl. 24.00 Godnat

Lørdag:
Kl. 10.00 ”Gå så går det nok” med landsformanden
Kl. 14.00 Pool Party og evt. andre aktiviteter for børn
Kl. 18.00 Tag madkurven med i teltet
Kl. 20.00 Ståbanko

Søndag:
Kl. 10.00 Standerstrygning

Priser:
Enhed med 2 personer 995 kr.
Enhed med 1 person 575 kr.
Ekstra voksen 520 kr.
Børn 3 – 11 år 230 kr.
Unge 12 – 17 år 460 kr.

Inkluderet i prisen: 3 overnatninger incl. Strøm, Indvielsesreception, diverse arrangementer for børn og voksne, Festmiddag, musik, telt, hygge og samvær med en masse glade mennesker.

Drikkevarer må medbringes, men kan også købes til acceptable priser.

På bestyrelsens vegne
Dorthe og Lars Foged
Anna Lene og John Pedersen

Du skal logge ind for at kunne tilmelde dig.

Log ind her