Gardasøen

DCU 5. Kreds Lang påsketur Gardasøen

Spændende campingtur til Gardasøen med base på Camping Cisano.
Alle udflugter foregår med bus og dansktalende guider.

-

Lang påsketur til Gardasøen

Vi har lavet en interessant påsketur til Gardasøen. Vi ved, at mange af jer holder af Gardasøen og har været der før, så derfor har vi forsøgt at lave en tur, hvor vi får oplevet noget andet end det gængse. Vi har fået aftaler om danske guider på alle busture.

Vi skal bo på Camping Cisano, der ligger direkte ved søen og i cykel-/gå afstand til Bardolino og Lazise. Der må ingen hunde være på campingpladsen.

Gardasøen_2

 

Gardasøen_1

Vi skal besøge Verona, som jo er den smukke by beliggende ved floden og med en stor Arena og Domkirke. Vi skal på opdagelse i ”det ukendte Verona” og have en frokost med typiske retter fra Verona. Der vil også blive tid til at gå rundt på egen hånd.

Vi skal også besøge Milano, der er Italiens 2. største by. Byen er bl.a. kendt for den smukke domkirke og deres operahus ”Teatro alla Scala”. Foran La Scala står en statue af Leonardo da Vinci. De vigtigste seværdigheder ligger indenfor gåafstand. Byen er også kendt som modeby, så der er gode shoppingmuligheder.

Der er planlagt en bustur til den lille by Bassano del Grappa. Byen har været hjemsted for en blomstrende industri, der fremstiller uld, silke, jern, kobber og hovedsagelig keramik. Vi har fået aftale om besøg på en keramikfabrik. Byen er også berømt for Grappa, som er en italiensk brændevin, der fremstilles ved destillering af det druekvas, der bliver til overs efter presning af druerne. Symbolet for byen er en overdækket træpontonbro, opført i 1569 og ødelagt mange gange, sidste gang under 2. verdenskrig. Efter ødelæggelserne blev broen fuldstændig genopbygget af midlerne fra en privat indsamling.

Vi skal til oliesmagning, hvor vi hører historien om olivendyrkning ved Gardasøen og ser deres olivenmuseum og butik. Herefter kører vi til vinområdet Valpolicella, hvor vi besøger en vingård, og får en vinsmagning og lidt tapas.

Gardasøen_5

 

Gardasøen_4

Vi skal også have en velkomst- og en afskedsmiddag. Der vil også blive tid til oplevelser på egen hånd og til hygge på campingpladsen, og vi skal selvfølgelig have det traditionelle påskelangbord, hvor vi alle medbringer egen frokost og drikkevarer.

Gardasøen_6

 

Gardasøen_3

Følg med på hjemmesiden, hvor der løbende vil komme eventuelle opdateringer.

Tilmelding her på siden: 23. januar 2023 kl. 18:00 til 27. januar 2023 kl. 18:00
PS: Hav totallængden på din campingvogn inkl. træk klar ved tilmelding.

Pris pr. enhed ved 2 personer: kr. 7.500,00
Pris pr. enhed ved 1 person:      kr. 6.500,00

I prisen er indeholdt:
9 overnatninger inkl. strøm og bad
Velkomst- og afskedsmiddag
4 udflugter med bus og dansk guide
2 x frokost og 1 x let tapas
1 x vin- og olivenoliesmagning

Ret til ændringer forbeholdes.

Turledere:

Helle og Ebbe Søndergaard – tlf.: 2183 5089
Kirsten og John Sülau Jørgensen - tlf.: 2424 7174

Du skal logge ind for at kunne tilmelde dig.

Log ind her