Camping Key Europe, campingpas, DCU-medlemskort Camping Key Europe (CKE) er også en del af dit DCU-medlemskab i 2019.
Medlemsfordel

CKE Campingpas fortsætter i 2019

Camping Key Europe også kaldet CKE er også en del af dit DCU-medlemskab i 2019.

Campingpasset er en del af dine medlemsfordele, og passet kan bruges på alle de campingpladser, der efterspørger det. Selvom DCU's egne campingpladser ikke kræver Camping Key Europe-campingpas, har ledelsen alligevel besluttet at fastholde det som en del af medlemskabet, så medlemmerne har passet, når de holder ferie på de campingpladser, der fortsat sælger passet.

Det er op til den enkelte campingplads, om den ønsker at forlange et campingpas af sine gæster, og til hvilken pris. I skrivende stund er der fortsat ikke overblik over, hvor mange campingpladser i Danmark og udlandet, der kræver campingpas, og om passet skal være fra CKE.

Husk dog altid at fremvise dit DCU-medlemskort, så du kan få de rabatter, som kortet giver adgang til. Der er op til 50 % rabat på overnatninger og masser at spare på oplevelser, transport, færger og forsikringer.
 

BEMÆRK

CKE har også udviklet en app, men denne er desværre p.t. ude af drift. Vi vender tilbage, så snart vi ved, hvad der skal ske med appen. Vi beklager den ulejlighed, dette måtte give dig som bruger, men CKE-passet virker, og det samme gør deres hjemmeside, så vi henviser indtil videre til denne.

Se CKE's hjemmeside