Camping Key Europe, campingpas, DCU-medlemskort Camping Key Europe (CKE) er også en del af dit DCU-medlemskab i 2019.
Medlemsfordel

STOR forvirring om CKE-campingpas: DCU-kort med CKE logo er gyldigt!

Camping Key Europe også kaldet CKE er også en del af dit DCU-medlemskab i 2019, men campingpasset forvirrer forbrugerne.
Annonce

Opdateret juli 2019

 

Camping Key Europe, også kaldet CKE, er en del af dit DCU-medlemskab i 2019, men spørgsmålet er, om man overhovedet skal bruge det?

DCUs medlemskort og CKE har ikke noget med hinanden at gøre. CKE er en del af dine medlemsfordele, forstået på den måde, at man så har passet til alle de campingpladser, der efterspørger det.

I dag er det stort set umuligt at få et overblik over, hvilke campingpladser der fortsat forlanger CKE, hvilket i øvrigt ikke er ulovligt, så længe andre kort ikke afvises. 

Selvom DCUs egne campingpladser ikke kræver Camping Key Europe-campingpas, har ledelsen alligevel besluttet at fastholde det som en del af medlemskabet.

Medlemmerne har dermed passet, når de holder ferie på de campingpladser, der fortsat ønsker, at deres gæster skal have passet.

 

Frit valg med CKE-campingpas

Det er op til den enkelte campingplads, om den ønsker at forlange et campingpas af sine gæster, og til hvilken pris. 

Forvirringen er total, fordi en del campingpladser sælger CKE uden selv at kræve det, men ganske enkelt fordi de tjener penge på at sælge det.

Argumenterne for at sælge et pas er hurtig indtjekning, forsikring, rabataftaler mm., men det er vigtigt, at man som forbruger selv kan vælge, om man vil købe det, og kræver en campingplads et pas, kan man vælge at køre videre til én, der ikke gør.

Husk altid at fremvise dit DCU-medlemskort, så du kan få de rabatter, som kortet giver adgang til. Der er op til 50 % rabat på overnatninger og masser at spare på oplevelser, transport, færger og forsikringer.
 
 

CKE-app virker ikke

CKE har også udviklet en app, men denne er desværre p.t. ude af drift.

DCU er i dialog med CKE – følg med på DCU.dk, hvor vi opdaterer løbende.

Vi beklager den ulejlighed, dette måtte give dig som bruger, men CKE-passet virker, og det samme gør deres hjemmeside, så vi henviser indtil videre til denne.

 

Kort med CKE logo er gyldigt

Efter ANWB har overtaget SCR (camping.se), er der opstået problemer med den database, som Dansk Camping Union tidligere har uploadet medlemsdata til.

Problemet er, at kortlæserne på de svenske campingpladser ikke kan læse magnetfeltet på de danske kort. Derfor kan de svenske campingpladser ikke se, at DCU-medlemmer har et gyldigt medlemskab hos CKE. 

Vi opfordrer SCR til at acceptere DCUs medlemskort med CKEs logo og 2019 angivet i højre hjørne af kortet. 

Kort med CKE logo er et gyldigt CKE-kort, der skal accepteres i løbet af 2019.