DCU er på Caravan Salon 2019 DCUs camping-journalist, Torben Brandt under optagelserne til Campingmagasinet på dk4. Programmet handler her om præsentationen af Adrias Astella 754 DP på Caravan Salon I Düsseldorf, 2019. Foto: Kim Basse
Caravan Salon 2019

52 fodboldbaner med campingudstyr: Det er imponerende

Et kæmpe udbud af campingvogne og -udstyr er fra den 31. august til den 8. september linet op på Caravan Salon 2019 i Messe Düsseldorf. DCU er på pletten for at dække campingmessen.
Annonce

Tekst og Foto: Kim Basse

August 2019 

 

Et areal svarende til 52 fodboldbaner er i disse dage plastret til med campingvogne, autocampere, telte, campingstole og alverdens andet campingudstyr i den tyske Ruhr-by Düsseldorf.

Årsagen til den gigantiske campingfest er Caravan Salon 2019, som løber af stablen i Messe Düsseldorf i den nordlige ende af byen fra den 31. august til den 8. september.

På messen præsenteres et hav af nyheder fra campingbranchen, hvor privatpersoner kan få en forsmag på, hvad campinglivet har at tilbyde i de kommende år.

Selvom camping-messen officielt først åbner lørdag den 31. august, er pressen allerede inviteret dagen før. Den invitation har DCU selvfølgelig også takket ja til. Det fortæller DCUs campingjournalist Torben Brandt.

- Det er et fantastisk show hernede, og det er med at tage noget behageligt fodtøj på, for der er altså langt fra den ene ende af messecentret til den anden. I alt 13 af Messe Düsseldorfs 18 haller er fyldt til bristepunktet med alt fra A til Å inden for camping, og det er i et omfang, som vi ikke kender til i Danmark, overhovedet. Det er meget imponerende, siger Torben Brandt.

 

240.000 gæster til Caravan Salon

Caravan Salon i Messe Düsseldorf
Over 200.000 gæster lægger hvert år vejen forbi Caravan Salon i Messe Düsseldorf for at se på campingnyheder.
Foto: Kim Basse
Omkring 600 udstillere har indtaget de i alt 214.000 kvadratmeter gulv i hallerne. 2.100 RV’ere er i alt linet op, og mere camping-tilbehør, end nogen vil kunne nå at se på den uge, messen er åben, er fordelt med tysk sans for detaljen i de store haller.

Det kræver derfor, at man på forhånd sætter sig lidt ind i, hvad man gerne vil se, inden man tager turen til Messe Düsseldorf.

- Sidste år var der omkring 240.000 gæster til Caravan Salon, og arrangørerne forventer det samme antal i år. Vi har hos DCU valgt at bruge skridttællere i år, for at se, hvor lang vi rent faktisk når at gå på den weekend, vi er hernede. Det glæder vi os meget til at se resultatet af, siger Torben Brandt og fortsætter:

- Derudover glæder vi os selvfølgelig til at se alle de spændende nyheder, som vi skriver om i årets sidste Camping-fritid, der udkommer den 30. september. Derudover vil vi løbende udkomme med artikler på dcu.dk og med opslag på vores Facebook hernede fra, så hvis du ikke allerede følger os på Facebook, så er der en god grund til at begynde på det nu.

Entréen til Caravan Salon 2019 er 112 kr. for voksne for en e-billet, og 134 kr. ved indgangen. For børn mellem 6 og 12 år er prisen 45 kr. for en e-billet og 52 kr., hvis man betaler ved indgangen.

Caravan Salon løber af staben igen den 29. august til 6. september 2020.

Om Caravan Salon
  • Caravan Salon løber af staben igen den 29. august til 6. september 2020.
  • Caravan Salon fylder 13 af Messe Düsseldorf i alt 18 haller samt udendørsarealer.
  • Området spænder over 214.000 kvadratmeter.
  • Det svarer til cirka 52 fodboldbaner fyldt med campingudstyr.
  • Messen byder på 600 udstillere med over 2.100 vogne.
  • Derudover er der telte, markiser, kølere og alverdens andet campingudstyr på messen.
  • Over 200.000 gæster besøger hvert år Caravan Salon.
  • Det svarer til, at alle indbyggere i hele Odense tager på campingmessen i Düsseldorf.